Chef Introduction
Chef Introduction
Chef Introduction
Henrik Boserup
4.91 ● 20 reviews
Your request to
Henrik Boserup
4.91 ● 20 reviews
Driving
Total
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party
No obligation - You only pay when you have accepted and confirmed the chef's menu offer.
Henrik Boserup B.
4.91 (20 Reviews)
Henrik Boserup B.
4.91 (20 Reviews)
Kendt fra TV | Stifter af formel B
Prices from 2000 kr. per envelope and a min. order value of 2000.00 kr.
1
Live in Købebenhavn Ø
About the chef
Elite Chef ●
Member since 2019
OBS:
Send Henrik Boserup en anmodning og så tager han direkte kontakt til dig omkring ønsker til menuen.
Under 10 kuverter er prisen 2.050 kr. pr. person. under alle omstændigheder vil Henrik tage kontakt så i sammen kan finde ud af hvad dine ønsker e,r og hvad for et arrangmenet du ønsker. Prisen vil blive sat udfra dette.
Med Henrik i dit køkken får du og dit selskab en oplevelse ud over det usædvanlige.
Lige siden Henrik dukkede op på den københavnske madscene i halvfemserne og hev Margurititas op af en plastik spand og servede dem med suppeøse for byens kendisser og kulturpersonligheder, har han været verdensmester i at skabe rammerne for uforglemmelige selskaber.
”Jeg kommer fra det franske køkken og er gået igennem diverse køkkener og krydderier for så at samle det hele op i en meget, meget forenklet version. Gå på markedet, køb ind, køb det, der falder en ind, og som er til rådighed den dag. Og så hjem og improvisere i køkkenet.”
Henriks tilgang til maden handler om, at råvarerne skal vælges fra jord-til-bord-princippet.
“Hvis man laver mad med de rigtige råvarer, gør man klimaet og andre mennesker en tjeneste,” fortæller han.
“Smagsoplevelsen skal selvfølgelig være i topklasse, men derfor behøver det ikke være det stift og snobbet. Stemningen er lige så vigtig” (Her kan du sikkert komme med et bedre citat - der siger det samme)
Henrik elsker også at give noget fra sig, og man er altid velkommen til at se ham over skulderen, når han står i et køkken.
”Jeg kan godt li’ at dele min viden. Jeg har altid fået at vide, at når folk har stået og fået en sludder, så har det ændret deres måde at se mad på. For det er så simpelt, så enkelt i sin form, at det er nemt at forstå,” siger
Fødselsdags FESTEN over alle
Hele atmosfæren og dit nærvær, attitude og humor var lige så uovertruffen som maden. Der er ingen der glemmer tømre saven du skar Cote De Beuf "skiverne" ud af højreben med. Det rigtige værktøj til den rigtige opgave :-) Alle havde en FEST og du forstod balancen mellem at fortælle om maden - på særdeles underholdende vis - og lade gæsterne have tid til hinanden.
JK
Jesper
Virum
Med Henrik i dit køkken får du meget mere end bare god mad - du og dit selskab får en oplevelse ud over det sædvanlige.
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Velforberedt
Humoristisk
Detaljeorienteret
Pålidelig
Ryddelig
Punktlig
Venlig
Udadvendt
Entusiastisk
Response rate: 100%
Response time: Within an hour
Contact the chef
CV
Send a message to the chef if you have any questions or to get inspiration for the possibilities for your event.
Write to the chef
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1-hour prior to the dinner time, unless otherwise agreed.
- We first withdraw the money 14 days prior to the dinner.
- Upon cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
-
Always communicate through ChefMe
To protect your home and your dinner, you must always communicate through ChefMe.
Read more about our safety. -
Henrik Boserup is an Elite Chef
Elite Chef's at ChefMe are chefs that respond quickly and keep a high level during a longer period.
Read more about Elite Chef.
20 Reviews from customers
4.91
- MetteBrønshøj
Great food, relaxed atmosphere
Henrik cooked a fantastic long Sunday lunch.
It was absolutely delicious and exceeded my expectations, even though they were very high.
... Read moreMikkelKøbenhavn SHenrik Boserup delivered an outstanding...
Henrik Boserup delivered an outstanding culinary experience for our rangement. His attention to detail, creativity and extraordinary cook... Read more - JesperVirum
The birthday party of all birthdays
Dear Henrik
It was absolutely fantastic :-)
Birthday party for 10 in a homely setting with your own good wines to complement the terrif... Read moreHelle VibekeKalundborgGreat concept
Thank you for creating a fantastic evening with wonderful dishes primarily created using superb Danish ingredients.
The chef's menus
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party
Contact Henrik Boserup B.
The chef typically answers inside Within an hour.
or
Do you have general questions? Contact customer service
You have contacted Henrik Boserup B.
The chef typically answers inside Within an hour.
We will notify you when there is a response from the chef. You can also go back to your search and write to other chefs by clicking below.
or
Do you have general questions? Contact customer service