Guide til Corona Corona guide

Specielle retningslinjer til vores kokke

Specielle ChefMe retningslinjer, alle kokke skal følge: Tag ikke ud til selskaber på over 100 personer. Tag ikke offentlig transport til dine selskaber. Giv ikke hånd, kram og eller kindkys til dine kunder og deres gæster. Vask hænder ekstra grundigt og brug håndsprit, før du tager ind til dine kunder og løbende. Skal du nyse/hoste så gør det i dit ærme. Føler du ...

ChefMe Guide til information/Forebyggelse af Covid-19

Jeg har booket en kok indefor de næste 14 dage, vil mit arrangement stadig blive afholdt? Ja hvis det er på under 100 personer, så kommer din kok stadig. Kan Coronavirus smitte igennem mad?

 Nej, coronavirus smitter via dråber i luften og via luftvejene og ikke gennem maden. Har kokken styr på hygiejne-regler? Ja alle vores kokke er professionelle og har hygiejne-bevis, derudover ha...

Overvældende antal bookinger

Vi har i den seneste tid, været overvældet af den store interesse for ChefMe og kan mærke at langt flere er begyndt at benytte sig af muligheden for at få en privat kok hjem. Vi er ikke helt sikre på den store stigning i bookinger, vi har set de seneste uger, men tilskriver at det måske har noget at gøre med, at folk i højere grad holder sig hjemme, i disse Covid-19 tider. Dette for...