Exclusive Social Dining Wedding Menu
4,69 (313)
3 servings
2 - 100 persons
The menu is prepared by Patrick P.
4,69 (313)
17 menus
Member since 2020
Verified
Foreword
Class menu - containing class raw materials!
Menu - 3 servings
Forret
Pickled glass cabbage – bag crab – Caviar – mussel fumet
Grilled langoustine – charred tomato – Lobster bisque
Wagyu tartare – Miso mayonnaise – charred peas – chives
Mushroom ravioli – brown butter, soy, ginger, lime, butter-fried mushrooms and escargot – fried sage
Main course
Iberico presa m. Chicken jus
Ribeye m. Red wine sauce saturated with pickled mustard seeds and chopped herbs
Mash potatoes 50/50 m. grated truffle
Green asparagus m. pickled dill oil and wild garlic flowers
Grilled and braised leek m. Chicken blanquette and roasted buckwheat
Braised shallots - chicken jus - lemon thyme
Grilled heart salad - comte 24 - roasted hazelnut - smoked marrow
Dessert
Lemon curd – lemon meringue – buttermilk sorbet – lemon thyme
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,69 • 313 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,7
Communication
4,5
Expectation
4,7
BS
Barbara S.
Gentofte
en måned siden
Felix made delicious food for a very lively party of 12 people.
LN
Lone N.
Hvidovre
en måned siden
The cooks were delayed
Too little contact with the host
Dinner was at 6:00 PM
The bisque was cold
No bread and butter as ordered
No ice cream for dessert as ordered
In connection with my order, I did not receive the above.
CS
Christer S.
Allerød
en måned siden
Patrick and his team ensured an unforgettable dining experience for 27 guests at our 2x50 year birthday. It was so liberating as hosts to just lean back and enjoy the 4 delicious dishes, efficiently and charmingly served by a team that left the kitchen in even better condition than they found it. Exquisite compositions and wild flavor nuances made this an experience we can only recommend others to try. 5 stars to Team Patrick!
MN
Marie N.
Hillerød
en måned siden
This is the 3rd time that we through our Company have booked through Patrick and each time have had the pleasure of Frederik from the team coming to make the food for our event with 6-16 guests. Both we as hosts and our guests had great praise for Frederik. Beautifully served, mega tasty flavors, and perfect service. We'll do it again.