ChefMe

4 - Course gourmet menu:

5,00 (2)
4 serveringer
8 - 100 personer

Menuen laves af Mike H.

5,00 (2)
Elitekok
5 menuer
Medlem siden 2019
Verificeret
Mike H.

Forord

I have created a 4-course gourmet menu that takes you on a flavor journey through carefully balanced dishes. From delicate langoustine ravioli in a creamy tomato bisque to a hand-cut beef tartare with fermented pepper cream and crispy bread, where each bite is filled with intense flavor. While Himmerland beef completes the main course with rich nuances of truffle and smoked marrow. End with a fresh and sweet combination of creamy whipped mascarpone with a hint of green anise, berries, vanilla, and crispy chocolate. I look forward to sharing this experience with you.

Menu - 4 serveringer

Forret
Norway lobster ravioli - baked tomato - creamy tomato bisque - dill
Divider
Forret
Hand-cut beef tartare - fermented pepper cream - crispy bread - pickled shallots - 36-month Comte
Divider
Main course
Himmerland Ox - potato - celery puree - pickled onion - smoked marrow & truffle sauce.
Divider
Dessert
Marscapone - berry - green anise - crispy white chocolate.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Mike H. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
Mød Mike H.
Medlem siden 2019
Elitekok
Verificeret
Svartid: 2 dage
Svarrate: 90 %
Mike H.
Why choose an event with me and ChefMe?
For many years, I have had the pleasure of working with gourmet and Michelin food at various restaurants both in Denmark and abroad, and it's something I am truly passionate about. But the idea of bringing that experience into people's homes and creating an atmosphere with personal settings is exactly what makes me love cooking. It is the joy and experience in the guests' eyes that has always been my greatest passion.

For the sake of convenience – and as inspiration – I have created some different menus that you can browse. However, I always find it exciting to develop a unique menu tailored to your and your guests' wishes and preferences, so the experience becomes entirely personal.

I am trained in the classic French and Nordic kitchens, but my experience working in Greece has also given me a deep love for the Greek, Turkish, and Middle Eastern cuisine. With my background from both bistro and Michelin kitchens, only imagination sets the limits for the menu and event you can get if you book me.

I look forward to creating a unique culinary experience with you in your surroundings.

Best regards,
Mike
Se Mike H.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

5,00 2 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
5,0
Kommunikation
5,0
Forventning
5,0
DK
Dorthe K.
Frederikssund
3 år siden
Kokken Mike (from Ølstykke) was responsible for the food
DM
Daniel M.
København Sv
4 år siden
Mike ensured good food and good company. Mike made sure that the guests at our dinner party had a lovely evening, serving some delicious dishes with his girlfriend and providing entertainment both while serving and during pleasant chat in the kitchen.