5-course Christmas menu of the year
4,69 (313)
5 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Patrick P.
4,69 (313)
17 menuer
Medlem siden 2020
Verificeret
Forord
this year's 5-course Christmas menu
Menu - 5 serveringer
Forret
Gravad laks ala Ps gastro - burnt pearl onions - mustard seeds - emulsion ala fox sauce - marinated frisée salad - dill dust
Buffet
Vol au vent m. Plucked young chicken, confited porcini mushrooms, tarragon and thin slices of winter truffle
Buffet
Braised and breaded neck of Danish free-range pork - hasselback potato - pork blanquette sauce - pickled gooseberries - red oxalis
Main course
Pink roasted Duck breast - sauce au poivre - glazed yellow baby Beets - Potato croquette - caramelized celery puree - chervil
Dessert
Cherry parfait - rice foam - crispy almond praliné - dried cherry
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
Kokken har ingen særlige krav til køkkenet
Jeg hedder Patrick og jeg er 25 years old.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Jeg har lavet private dining i 2 years og står bag Firmaet PS Gastro.
Jeg er udlært fra Frankrig og haft et par forskellige elevpladser i København i starten af min elevtid.
OBS. Det er ikke muligt for mig at være tilstede til alle arrangementer, men frygt ikke fordi mit personale sætter kvalitet først lige som jeg selv.
Jeg har før min tid som selvstændig erhvervsdrivende, været køkkenchef og souschef på forskellige restauranter i København.
I PS Gastro har vi flere ansatte som elsker at give folk en fantastisk oplevelse. Vores passion er at gøre vores bedste for at jeres aften bliver en af jeres bedste.
Så send endelig en besked til mig for at booke en af PS Gastros dygtige og passionerede kokke for en fantastisk aften
Obs. Medmindre andet er aftalt er vi på adressen 30 minutter før spisetid.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,69 • 313 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,8
Værdi
4,7
Kommunikation
4,5
Forventning
4,7
BS
Barbara S.
Gentofte
8 dage siden
Felix made delicious food for a very lively party of 12 people.
LN
Lone N.
Hvidovre
8 dage siden
The cooks were delayed
Too little contact with the host
Dinner was at 6:00 PM
The bisque was cold
No bread and butter as ordered
No ice cream for dessert as ordered
In connection with my order, I did not receive the above.
CS
Christer S.
Allerød
11 dage siden
Patrick and his team ensured an unforgettable dining experience for 27 guests at our 2x50 year birthday. It was so liberating as hosts to just lean back and enjoy the 4 delicious dishes, efficiently and charmingly served by a team that left the kitchen in even better condition than they found it. Exquisite compositions and wild flavor nuances made this an experience we can only recommend others to try. 5 stars to Team Patrick!
MN
Marie N.
Hillerød
12 dage siden
This is the 3rd time that we through our Company have booked through Patrick and each time have had the pleasure of Frederik from the team coming to make the food for our event with 6-16 guests. Both we as hosts and our guests had great praise for Frederik. Beautifully served, mega tasty flavors, and perfect service. We'll do it again.