5 course menu

1 / 2
5 course menu
5 course menu

The menu is prepared by Alexander F.

10 - 100 persons
6 servings
Member since 2025
New
Alexander F.

Foreword

5-course gourmet menu focusing on utilizing individual ingredients to create an intense taste experience.

Menu

6 servings
1
Snack
Crispy waffle with fjord shrimp, tomato, cream cheese, and caviar.
2
Starter
Hamachi Tuna with fermented yuzu, granny smith apples, leeks, and mussel sauce.
3
Starter
Tartare of beef sirloin with glazed beetroot, fermented cherries, salted almonds, and a hearty beetroot jus with cherries.
4
Intermediate course
Fried witch flounder with burnt leek tossed in beurre monté, kale and foam of potato and leek.
5
Main course
Iberico Presa with smoked celeriac puree, Gotland parsley root, langoustine and celeriac blanquette sauce.
6
Dessert
Crispy tart with white chocolate Sarah Bernard cream, blood orange broken gel, hazelnuts, and blood orange granite

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Oven
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Cutlery
  • Blender
  • Gry
  • Pander
  • Napkins
  • Tallerkener

Mød din kok

Alexander F.
Alexander F.
2
Weeks på ChefMe
Meet Alexander F.
With 10 years of experience in the industry working under some of the best chefs, we draw on our individual experiences from our gastronomic journeys to assemble and develop menus that will make your evening extra memorable.

We work based on your expectations and wishes for the dinner and are happy to create the menu in collaboration with you. The most important thing for us is that you have a good overall experience, with good communication, service, and not least, fantastic food.

We are Moments Cph; providers for your next event.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.