Frenchy 6 kurser

1 / 3
Frenchy 6 kurser
Frenchy 6 kurser
Frenchy 6 kurser

The menu is prepared by Armando V.

8 - 40 persons
8 servings
Member since 2018
4,26 · 11 reviews
Armando V.

Foreword

El Patron vil gerne bringe det uskrevne og ukendte mexicanske køkken til dig, vi fokuserer på den helt grundlæggende og lækre mad fra økologiske majstortillas, chokolade/chili saucer, friske grøntsager og økologisk og fritgående kød, der smelter i munden.
Visionen for vores mad er at tilbyde, hvad ingen andre kan, nogle moderne opskrifter og nogle opskrifter, der går tilbage til det 16. århundrede såsom vores mole poblano sauce, der går tilbage mindst 200 års tradition og den nye køkkenæra, der er blevet til noget særligt med indflydelse fra Tyrkiet, Libanon, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Udover dette har jeg boet og arbejdet i Paris, Frankrig. Jeg elsker altid det franske køkken, og derfor introducerer vi også vores franske menuer. At arbejde i nogle bistroer og lave den mest grundlæggende, jordnære, ikke luksuriøse traditionelle mad og få inspiration fra kokke som Yves Camdeborde, denne franske oplevelse kan ikke blive bedre.

Menu

8 servings
1
Snack
Rødbededip med zaatar, granatæblemelasse og fransk baguette.
2
Snack
Blini med rygeostcreme, laks og rødløg
3
Starter
Græskarveloute: creme fraiche, græskarkerner, grillet gedeost på baguette
4
Starter
Salad of freshly seared tuna: roasted potatoes, mixed salad, green beans, cherry tomatoes, mustard dressing
5
Starter
Sauteret foie gras med ristede ferskner
6
Starter
Rokkefilet, herbsaltet smør
7
Main course
Lammekølle: cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois
8
Dessert
Cointreau-chokolademousse: appelsinskive, kandiseret appelsin

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Pander
  • Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Tallerkener
  • Gry
  • Pander

Customer reviews

4,26 11 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,3
Value
4,4
Communication
4,2
Expectation
4,2
PH
Poul E. H.
Karlslunde
Star fullStar fullStar fullStar full Star empty
·
21. oktober 2024
It went well despite Armando taking over the evening, in the morning, due to the chosen chef's illness.
RB
Rasmus B.
Virum
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
9. juni 2024
We had Armandao and his wingman Rasmus over to cook for my birthday. They were amazing. Food was authentic Mexican. Great taste, lots of flavor and brilliant servings. Armandao was great company and introduced the food with passion. We can only recommend a tasty Mexican night in good company!
MN
Maja N.
København V
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
1. januar 2024
Armando was super good at communicating and keeping us in the loop right from the start. He delivered top service and even contributed to the good atmosphere at the party, as he is also super friendly. 5/5 from here!
AB
Anders B.
Charlottenlund
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
·
17. september 2023
Delicious food, well executed and good presentation

Mød din kok

Armando V.
Armando V.
11
Anmeldelser
4,26
Bedømmelse
7
Year på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 100 %
Response time: 2 timer
Meet Armando V.
Idéen bag El Patrón er baseret på de grundlæggende smage fra den gamle Maya- og Aztekerkøkken, men moderniseret til den nutidige private spisescene fornyet og forfinet. Smagning, som sammen med de visuelt smukke retter, skal skabe en balance i det samlede indtryk.
Og som et fællesskab skal hver mundfuld bringe oplevelsen op på et højere niveau. Autenticiteten kommer til udtryk gennem håndværk, skabt med de bedste ingredienser og en kærlighed til det mexicanske køkken.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.