The menu is prepared by Armando V.
 8 - 30 persons
 4 servings
  Member since 2018
Foreword
 Denne nytårsmenu er bevidst sammensat med fokus på økologi og omsorg for vores madressourcer. Jeg bestræber mig på kun at arbejde med økologiske produkter for at opnå de bedste resultater. Menuen kan ændre sig afhængigt af de tilgængelige produkter. Denne menu er vegetarisk og bliver vegansk, når jeg fjerner alle animalske produkter og erstatter dem med ikke-animalske produkter.
   1
 Starter
 Tarasca suppe: langsomt kogte bønner, ancho chili, grøntsagsbouillon, sprøde tortilla-strimler, queso fresco, creme fraiche.
2
 Starter
 Tacos med sauterede søde kartofler: chili-creme-salsa, skiver avocado, ristede peanuts, sprøde porrer, frisk koriander.
3
 Main course
 Mole Verde: Grøn mole sauce, Grillet blomkål, stegt plantain, ris.
4
 Dessert
 Majsbladsmarengs
Marengs smagt med brændt majsbladspulver og fyldt med en lækker, sød majscreme
Chef's Choices
 The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
   Practical
 
 Meeting time
 The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
 Payment
 We charge the money 14 days before the dinner.
 Cancellation Policy
 Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
 Read our cancellation policy
 -  Oven
-  Refrigerator and freezer
-  Pander
-  Gry