The Four Courses Journey

1 / 5
The Four Courses Journey
The Four Courses Journey
The Four Courses Journey
The Four Courses Journey
The Four Courses Journey

The menu is prepared by Jane P.

12 - 80 persons
3 servings
Member since 2024
New
Jane P.

Foreword

Welcome snacking with :
*Pomme dauphine with chilimayo and Iberico ham
*Panko-fried pulled-beef ball with onion-chutney
*Small weck-glas with seasonal gazpacho

Starter with :
*Big Ravioli filled with crayfish-tails and swimming in a warm
lobster-bisque and topped with grilled chorizo

Main course with :
* Beef wellington with mashed-potatoes plus 2,3,4 or 5 different
and tasty salads depending on how many you are.

Dessert with
* mini Chocolate mousse
* mini crème brûlée
* Fresh fruits of the season

Additional Services
In addition to our catering, we also offer the following optional services:

Service Staff: 1000 kr
(Professional serving staff for your event)
Photographer: 1500 kr per hour
(Includes editing and transportation costs)
Decorations: from 1000 kr
(Plus additional costs for furniture not in stock and transportation)

I will be personally present at your event.
Please note: Service staff is not included by default. If you would like us to provide serving staff, this can be arranged for an additional fee.

Menu

3 servings
1
Starter
Gravad salmon and it's special dill sauce
Tartelettes with chicken, asparagus and small peas
Tartelettes with porcini mushrooms, lemon and parmesan
2
Main course
Oven grilled tri-tip beef
Creamy gratin of potatoes
Salad of tomatoes, white beans, chili and basil
Salad of finely sliced fennel, pear, feta and parsley
3
Dessert
Mini chocolate mousse
Mini "cream brulee"
Fresh fruits

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Oven
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Cutlery
  • Glass
  • Napkins
  • Tallerkener

Mød din kok

Jane P.
Jane P.
1
Year på ChefMe
Meet Jane P.
I am passionate about cooking from scratch and love to play with good ingredients and turn them into a gourmet meal

I find myself comfortable both in the traditional kitchen as well as in the green kitchen constantly seeking to develop, as well as pushing the boundaries trying new combinations, always on the lookout for creative ways to amp up flavors and tastes.

I’ve been living in Paris for quite some years and my kitchen probably bears the mark of the French taste but I also love working with the client understanding their needs in order to provide the best experience possible.

If it happens that I have multiple parties on the same day, it may occur that one of my skilled chefs comes out and serves the food, although it will always be me who has produced it.

Coming back from Paris I bought a house in Slotsgaden, Møgeltønder where I run a cafe and shop on a daily basis. You can check it out here :
www.cafeslotsgaden.dk
View Jane P.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.