Feast dinner share food

1 / 2
Feast dinner share food
Feast dinner share food

The menu is prepared by Jeppe J.

From 6 persons
5 servings
Member since 2025
New
Jeppe J.

Foreword

1. heat
Smoked hummus with burnt kale and breadsticks
Stracciatella with olive oil and toasted croutons
Salted cod with marinated langoustines, tarragon mayonnaise, pickled red onions, and glass kale, herb salad with toasted sunflower seeds

Intermediate course:
Mushroom/herb/onion soup with tender vegetables, herbs, and soured cream separated with herb oil

2. heat
Bacalao with garlic bread (the size of blinis)
Baked courgette with parmesan, cauliflower rice, and chopped herbs
Stuffed bell pepper with cottage cheese and gratinated with west coast cheese

3. heat
Braised pork neck tossed with BBQ
Fried mushrooms (chicken of the woods) with chopped herbs
BBQ sauce with fermented garlic
Baked vegetables with pesto

Dessert
Berry trifle with crystallized apples, elderflower coulis, and oatmeal sprinkle with white chocolate

Menu

5 servings
1
Snack
Smoked hummus with burnt cabbage and breadsticks
Stracciatella with olive oil and toasted croutons
Cured cod with marinated langoustine, tarragon mayonnaise, pickled red onions and savoy cabbage, herb salad with toasted sunflower seeds
2
Intermediate course
Mushroom/herb/onion soup with tender vegetables, herbs, and soured cream topped with herb oil
3
Starter
Cod with garlic bread (sized like blinis)
Baked zucchini with parmesan, cauliflower rice, and chopped herbs
Stuffed pepper with cottage cheese and gratinated with North Sea cheese
4
Main course
Braised pork neck tossed with bbq
Sauteed mushrooms (chicken of the woods) with chopped herbs
Bbq sauce with fermented garlic
Baked vegetables with pesto
5
Dessert
Bear trifle with crystallized apples, Elderflower coulis and oatmeal sprinkles with white chocolate

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Heaters
  • Refrigerator and freezer

Mød din kok

Jeppe J.
Jeppe J.
1
Months på ChefMe
Meet Jeppe J.
I am a guy of 38. I have worked in Denmark and abroad for the past 20 years in many different kitchens.

I love to live out my passion for food and give the guests an experience they will not forget.

I make everything from buffets to small dishes and finer cooking. Only the imagination sets the limits.
View Jeppe J.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.