Wedding menu

1 / 5
Wedding menu
Wedding menu
Wedding menu
Wedding menu
Wedding menu

The menu is prepared by Mads M.

1 - 100 persons
3 servings
Member since 2023
New
Mads M.

Foreword

Cold-smoked salmon with herb mayonnaise, crispy frisee, rye bread crumble and crudites on cucumber

Veal tenderloin with pommes fondant, grilled baby vegetables and a rich red wine sauce

Gateau Marcel with pastry cream and pickled blueberries

Menu

3 servings
1
Starter
Cold-smoked salmon with herb mayonnaise, crispy frisee, rye bread crumble and cucumber crudite
2
Main course
Veal tenderloin with new Danish potatoes, grilled baby vegetables and a rich red wine sauce
3
Dessert
Choko mousse on pistachio marzipan base with fresh berries

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry

Mød din kok

Mads M.
Mads M.
2
Year på ChefMe
Meet Mads M.
Cook with experience from several Michelin restaurants

I am trained in new Nordic gastronomy and have built my experience at some of the country's most renowned Michelin restaurants. Over the years, I have developed a strong passion for seasonal cooking, local anchoring, and high culinary craftsmanship, where flavor, aesthetics, and quality go hand in hand.

Today I run my catering business, where I offer tailored dining experiences for both private individuals and businesses. I arrange everything from private dining and weddings to birthdays, corporate events, and exclusive catering solutions – always with a focus on personal service and high-level gastronomy.
View Mads M.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.