Konfirmations- og fest menu
1 / 5





The menu is prepared by Rafael S.
20 - 100 persons
3 servings
Member since 2022

🏆
Kunde-
favorit
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
77
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Foreword
Fejr med en Lækker Tre-Retters Konfirmationsmenu
Gør din konfirmationsfest særlig med en menu, der kombinerer det bedste fra det franske og nordiske køkken—elegant, smagfuldt og lavet til at glæde både unge gæster og voksne. Vi har sammensat et udvalg af forretter, hovedretter og desserter, der føles raffinerede, men alligevel velkendte, ved at bruge ingredienser af høj kvalitet, samtidig med at smagene er tilgængelige for alle.
Lad os stå for maden, så du kan fokusere på at fejre!
Gør din konfirmationsfest særlig med en menu, der kombinerer det bedste fra det franske og nordiske køkken—elegant, smagfuldt og lavet til at glæde både unge gæster og voksne. Vi har sammensat et udvalg af forretter, hovedretter og desserter, der føles raffinerede, men alligevel velkendte, ved at bruge ingredienser af høj kvalitet, samtidig med at smagene er tilgængelige for alle.
Lad os stå for maden, så du kan fokusere på at fejre!
Menu
3 servings
1
Starter
1. Gravad Laks med Yuzu & Wasabi Crème – Marineret laks med yuzu zest, serveret med wasabi crème, syltet radise og sprødt rugbrød.
2. Okse Tataki med Nordiske Urter – Let stegt oksekød med sort hvidløg dressing, peberrodcreme og sprøde løg.
3. Miso-stegte Rodfrugter med Syltede Svampe – Sæsonens rodfrugter stegt med miso glaze, serveret med marinerede kantareller og havtorn vinaigrette.
2. Okse Tataki med Nordiske Urter – Let stegt oksekød med sort hvidløg dressing, peberrodcreme og sprøde løg.
3. Miso-stegte Rodfrugter med Syltede Svampe – Sæsonens rodfrugter stegt med miso glaze, serveret med marinerede kantareller og havtorn vinaigrette.
2
Main course
1. Nordisk torsk med miso beurre blanc & fermenteret kål – Ovnbagt torsk med en cremet miso beurre blanc, serveret med kartoffelpuré og fermenteret kål.
2. Mør og saftig Teres major bøf med en rig rødvinssauce, cremet kartoffelpuré og smørstegt asparges.
3. Byg Risotto med røget ost & dashi bouillon – Cremet byg risotto infunderet med dashi, toppet med røget dansk ost, grillede porrer og sprød grønkål.
2. Mør og saftig Teres major bøf med en rig rødvinssauce, cremet kartoffelpuré og smørstegt asparges.
3. Byg Risotto med røget ost & dashi bouillon – Cremet byg risotto infunderet med dashi, toppet med røget dansk ost, grillede porrer og sprød grønkål.
3
Dessert
1. Hvid chokolade mousse med tyttebær & sesam tuile – Silkeagtig hvid chokolade mousse, tyttebærkompot og en sesam tuile for en subtil sprødhed.
2. Sort sesam panna cotta med multebær – En fusion af nordiske og franske smagsoplevelser, med sort sesam panna cotta med multebær coulis og ristede mandler.
2. Sort sesam panna cotta med multebær – En fusion af nordiske og franske smagsoplevelser, med sort sesam panna cotta med multebær coulis og ristede mandler.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Read our cancellation policy
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
- Cutlery
Customer reviews
4,91 • 77 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,9
Value
4,8
Communication
4,9
Expectation
4,9
MT
Mads T.
København
·
14. september 2025
Rafael is simply fantastic and helped make the party very special. The entire preparation went perfectly - Rafael was very attentive and quick - he came up with really good suggestions for the menu and handled various changes along the way. In the evening, everything went superbly - 85 guests were excited about the super tasty tacos and delicious salad, served very elegantly street-food style by Rafael with a smile and personality. The warmest recommendations.
CN
Claus N.
Holbæk
·
14. september 2025
Great experience for both me and my guests.
Compared to other events, it was on the expensive side. The food was fantastic, but not 20/30% better than the others we've tried, that was the price.
Compared to other events, it was on the expensive side. The food was fantastic, but not 20/30% better than the others we've tried, that was the price.
KS
Kristian S.
Hellerup
·
3. september 2025
Great evening with nine girls. Lovely food!
AK
Anu H. K.
Hellerup
·
31. august 2025
Rafael cooked a nice dinner for my mother's 80th birthday. He was sweet, accommodating, and patient. He left my kitchen in perfect clean condition. A warm recommendation from me.
Mød din kok

Rafael S.
77
Anmeldelser
4,91
Bedømmelse
2
Year på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 94 %
Response time: 2 timer
Meet Rafael S.
Velkommen til Catering By Santana – hvor kulinarisk passion møder over 12 års erfaring fra køkkener verden over. Uanset om du drømmer om en elegant fine dining-oplevelse eller uformel madlavning over åben ild, skaber vi smagsoplevelser, der imponerer og samler mennesker.
Med kok Rafael i spidsen kombinerer vi internationale madtraditioner med kompromisløs kvalitet og kreativitet. Vores mål er at levere mere end blot mad – vi skaber mindeværdige øjeblikke, der bliver talt om længe efter sidste bid.
Lad os stå for maden til dit næste arrangement og give dig en diningoplevelse, der skiller sig ud.
Med kok Rafael i spidsen kombinerer vi internationale madtraditioner med kompromisløs kvalitet og kreativitet. Vores mål er at levere mere end blot mad – vi skaber mindeværdige øjeblikke, der bliver talt om længe efter sidste bid.
Lad os stå for maden til dit næste arrangement og give dig en diningoplevelse, der skiller sig ud.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.