The menu is prepared by Armando V.
8 - 40 persons
5 servings
Member since 2018
Foreword
El Patron vil gerne bringe det uskrevne og ukendte mexicanske køkken til dig, vi fokuserer på den helt basale og lækre mad fra økologiske majstortillas, chokolade/chilisaucer, friske grøntsager og økologisk og fritgående kød, der smelter i munden.
Vores vision med maden er at tilbyde det, som ingen andre kan, nogle moderne opskrifter og nogle opskrifter, der går tilbage til det 16. århundrede, som vores mole poblano sauce, der går tilbage mindst 200 år af tradition, og den nye køkkenæra, der har udviklet sig til noget specielt med indflydelse fra Tyrkiet, Libanon, Grækenland, Frankrig og Spanien.
Udover dette har jeg boet og arbejdet i Paris, Frankrig. Jeg elsker altid det franske køkken, og derfor introducerer vi også vores franske menuer. At arbejde i nogle bistroer og lave den mest basale, jordnære, ikke-luksuriøse traditionelle mad og få inspiration fra kokke som Yves Camdeborde, denne franske oplevelse kan ikke blive bedre.
1
Snack
Rødbededip med zaatar, granatæblemelasse og fransk baguette.
2
Starter
Græskar-velouté: creme fraiche, græskarkerner, grillet gedeost på baguette
3
Starter
Salad of freshly seared tuna: roasted potatoes, mixed greens, green beans, cherry tomatoes, mustard dressing
4
Main course
Lammekølle eller oksemørbrad: cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois
5
Dessert
Cointreau-chokolademousse: appelsinskive, kandiseret appelsin
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Read our cancellation policy
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Pander
- Gry