The menu is prepared by Armando V.
8 - 40 persons
8 servings
Member since 2018
Foreword
El Patron vil gerne bringe det uskrevne og ukendte mexicanske køkken til dig, vi fokuserer på den helt grundlæggende og lækre mad fra økologiske majstortillas, chokolade/chili saucer, friske grøntsager og økologisk og fritgående kød, der smelter i munden.
Visionen for vores mad er at tilbyde, hvad ingen andre kan, nogle moderne opskrifter og nogle opskrifter, der går tilbage til det 16. århundrede såsom vores mole poblano sauce, der går tilbage mindst 200 års tradition og den nye køkkenæra, der er blevet til noget særligt med indflydelse fra Tyrkiet, Libanon, Grækenland, Frankrig og Spanien.
Udover dette har jeg boet og arbejdet i Paris, Frankrig. Jeg elsker altid det franske køkken, og derfor introducerer vi også vores franske menuer. At arbejde i nogle bistroer og lave den mest grundlæggende, jordnære, ikke luksuriøse traditionelle mad og få inspiration fra kokke som Yves Camdeborde, denne franske oplevelse kan ikke blive bedre.
1
Snack
Rødbededip med zaatar, granatæblemelasse og fransk baguette.
2
Snack
Blini med rygeostcreme, laks og rødløg
3
Starter
Græskarveloute: creme fraiche, græskarkerner, grillet gedeost på baguette
4
Starter
Salad of freshly seared tuna: roasted potatoes, mixed salad, green beans, cherry tomatoes, mustard dressing
5
Starter
Sauteret foie gras med ristede ferskner
6
Starter
Rokkefilet, herbsaltet smør
7
Main course
Lammekølle: cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois
8
Dessert
Cointreau-chokolademousse: appelsinskive, kandiseret appelsin
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
Meeting time
The chef arrives at the agreed location 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
Payment
We charge the money 14 days before the dinner.
Cancellation Policy
Full refund for cancellations up to 7 days before your event.
Read our cancellation policy
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Pander
- Gry