ChefMe

On a journey in India

3 servings
10 - 100 persons
On a journey in India
On a journey in India
On a journey in India
On a journey in India
On a journey in India

The menu is prepared by Enayat S.

1 menu
Member since 2021
Verified
Enayat S.
Enayat S.

The menu is prepared by Enayat S.

Member since 2021

Foreword

Here we are on a journey in India, the best dishes from different regions in India.

Menu - 3 servings

Forret
Indian Tapas from different regions 4 dishes
Divider
Main course
Courses from the Tandoori oven which is the heart of Indian cuisine.
Divider
Dessert
At Halwai, you get a variety of dishes including Indian cheesecake and Kulfi ice cream.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Tallerkener
  • Glass
  • Cutlery
  • Gry
  • Pander
Meet Enayat S.
Member since 2021
Verified
Enayat S.
Jeg hedder Enayatullah Safi. Jeg er født i Afghanistan kom til Danmark i 2001 som flygtning. Jeg har en BA i statskundskab fra Københavns universitet. Jeg startede min rejse i madverden for alvor for 5 år siden, da jeg grundlagde DHABA Indian Street Food. Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor jeg arbejder med Mad, og over tid har jeg indset, at mad er som følelser - noget vi alle deler. En ret er ikke en ret, en ret er historie, kultur og kærlighed tilføjet som ingredienser og serveret på en tallerken. I de sidste 5 år har jeg ikke alene arbejdet med ingredienser og skabelse af retter. Mad har bragt mig på mange forskellige rejser for eksempel diplomatisk middag i New Delhi med vores statsministre, gratis frokost til plejehjem i min restauranter, pop ups. Alle disse har fået mig til at indse at Mad er den stærkest værktøj, når det kommer til at handle om menneskelige forskellighed. Ved at man spiser sammen skaber man mulighed for at tale om vores forskellighed og giver plads til forklaring som er vejen til bedre forståelse. For mig har det altid handlede om at brug mad som værktøj til at gør forskelle og fremme bedre forståelse af det som er fremmed og ukendt for os.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.