4 course spring gourmet menu
4,78 (16)
5 servings
1 - 100 persons
The menu is prepared by Jonas B.
4,78 (16)
9 menus
Member since 2022
Verified
Foreword
Nyd hvad det det danske forår byder af grønt, fisk og skalddyr. Med inspiration af friske råvare fra Ingerslev marked i Aarhus, samt naturens spæde skud.
Marts - April - Maj
!!Ekstra!!
Ønsker i selv at brillere i køkkenet og ikke skulle forholde jer til mig, leveres menuen også pakket og klar med udførlig fremgangsmåde til opvarmning og afsluttende touches.
Jeg vil personligt komme og levere til et aftalt tidspunkt, hvor menuen legeledes vil gennemgås mundtlig.
Prisen vil her være en anden, send en anmodning og så sender jeg et tilbud på jeres kuvertpris.
For alle arrangementer udenfor Aarhus lægges der et kørsels gebyr på, som starter ved 500,- og opefter alt efter hvor i landet jeres selskab skal afholdes.
For selskaber under 10 kuverter pålægges der et start gebyr,
Send en anmodning for yderligere information:)
Med venlig hilsen Jonas
Marts - April - Maj
!!Ekstra!!
Ønsker i selv at brillere i køkkenet og ikke skulle forholde jer til mig, leveres menuen også pakket og klar med udførlig fremgangsmåde til opvarmning og afsluttende touches.
Jeg vil personligt komme og levere til et aftalt tidspunkt, hvor menuen legeledes vil gennemgås mundtlig.
Prisen vil her være en anden, send en anmodning og så sender jeg et tilbud på jeres kuvertpris.
For alle arrangementer udenfor Aarhus lægges der et kørsels gebyr på, som starter ved 500,- og opefter alt efter hvor i landet jeres selskab skal afholdes.
For selskaber under 10 kuverter pålægges der et start gebyr,
Send en anmodning for yderligere information:)
Med venlig hilsen Jonas
Menu - 5 servings
Snack
Chips of fermented potato with parsley dip
Steamed dumpling with langoustine and pork
Crispy veal tail with mushrooms
Mains
Cod with ramson and 'bakskulds' foam
Mains
Salt-baked celeriac with miso and browned butter
Main course
Braised pork cheeks with the last crispy Jerusalem artichokes and baked beets with lovage, with sauce on aromatic spices, topped with wild green shoots.
Dessert
The first Rhubarb, woodruff, and parfait with cream cheese and vanilla
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
- Glass
- Cutlery
- Gry
- Pander
Welcome to my food universe,
Where there is a creative and playful approach to cooking, and where the classic virtues of preparation and handling of ingredients are maintained, and taste is the focus along with inviting presentations.
I can offer you 20 years of experience in the Danish, new Nordic, and seasonal kitchen, where the fondness is particularly for the best Danish ingredients, the seasons, as well as wild mushrooms and herbs. All menus are advisory, and if you have other wishes, please do share them, and we will see if we cannot find precisely the solution that suits you. You can see more on Instagram on the profile @foodbybendtsen. Finally, thank you very much for taking the time to visit my page, and I hope I have been able to contribute with a little inspiration for your next event.
Best regards, Jonas
Where there is a creative and playful approach to cooking, and where the classic virtues of preparation and handling of ingredients are maintained, and taste is the focus along with inviting presentations.
I can offer you 20 years of experience in the Danish, new Nordic, and seasonal kitchen, where the fondness is particularly for the best Danish ingredients, the seasons, as well as wild mushrooms and herbs. All menus are advisory, and if you have other wishes, please do share them, and we will see if we cannot find precisely the solution that suits you. You can see more on Instagram on the profile @foodbybendtsen. Finally, thank you very much for taking the time to visit my page, and I hope I have been able to contribute with a little inspiration for your next event.
Best regards, Jonas
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,78 • 16 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,9
Value
4,8
Communication
5,0
Expectation
4,8
CP
Carsten P.
Billund
8 måneder siden
We had a lovely evening with fantastic food and wine that matched each other. Big thanks to Jonas& Nikolaj
TI
Tina I.
Århus C
et år siden
Jonas cooked for a party of 10. A surprise for a 60th birthday guest. He gets the warmest recommendation from here. The food was super delicious and beautifully arranged. The kitchen was cleaned up before he left. All in all, a super experience.
KD
Kristian D.
Børkop
et år siden
It did not meet expectations, we had expected Jonas to be there for a longer time. It was as if everything had to go very quickly. He was there at most 1-1.5 hours and then he quickly moved on and we had to handle the rest ourselves.
CS
Christina S.
Aarhus
et år siden
Jonas was out cooking for our wedding and we couldn't be happier. Communication was good all the way through, and the food was really really delicious and received a lot of praise from our guests. We highly recommend Jonas if you need good food made for an event!