ChefMe

5 course autumn menu

5,00 (1)
7 servings
4 - 100 persons
5 course autumn menu
5 course autumn menu
5 course autumn menu
5 course autumn menu
5 course autumn menu

The menu is prepared by Nikolaj S.

5,00 (1)
3 menus
Member since 2022
Verified
Nikolaj S.
Nikolaj S.

The menu is prepared by Nikolaj S.

Member since 2022

Foreword

season-based menu, of organic ingredients.

Menu - 7 servings

Snack
can vary
Divider
Forret
Norway lobster - yuzu - hibiscus
Divider
Forret
Makrel - ponzu - sourdough emulsion - apple - horseradish
Divider
Main course
Beef rump - mushrooms - blanquette sauce
Divider
Dessert
Vanilla ice cream - olive oil . caviar
Divider
Dessert
Apple - caramel - nuts
Divider
Dessert
small four with the coffee. can vary.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Tallerkener
  • Cutlery
Meet Nikolaj S.
Member since 2022
Verified
Response time: 17 timer
Response rate: 100 %
Nikolaj S.
Runs daily Food Entrepreneur.
Which is a catering company, focusing on ecology and food made from scratch.

Has a clear fondness for French cuisine. where I use it as a starting point in my kitchen and cooking.
while also finding great inspiration from various world cuisines.

enjoys getting out to people, being allowed to cook in their homes. Where they are most in their element. to give you a sublime evening, in familiar surroundings. with exactly the menu we have put together for your evening.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Customer reviews

5,00 1 review
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
LK
Lisbeth K. H.
Ølstykke
et år siden
Thanks to Nikolaj for saving our evening which was booked with another chef. So cool of Nikolaj to come into our home and make another chef's food.