Gourmet menu consisting of 8 servings
4,81 (9)
8 servings
10 - 30 persons
The menu is prepared by Christian B.
4,81 (9)
5 menus
Member since 2018
Verified
Foreword
At any festive occasion, this menu will be an obvious choice. The menu consists of delicious tasty dishes that I have made many times. If changes to the menu or another menu are desired, please contact me. We'll find a solution.
Menu - 8 servings
Snack
Salted roasted almonds and mixed olives
Snack
Small gratinated cheese tarts with havgus from arla unika and caramelized red onions
Snack
Rye bread chips with smoked salmon mousse, cucumber, and herbs
Snack
Waffles with stirred tartare, chive mayo, and seasonal pickled vegetables
Snack
Bruschetta with grilled vegetables, burrata and ham
Forret
Grilled brioche with hand-peeled shrimp, tomato mayo, marinated cherry tomatoes, slow-baked tomatoes, herbs.
Herewith, homemade bread with whipped butter
Main course
Beef hanger from Danish cattle, celery puree and crispy celery, burnt onions, pickled beetroot strips, and truffle sauce
With this, pommes anna with thyme and rosemary.
Dessert
"Lemon tart", salted caramel, nougatine, and homemade vanilla ice cream
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Tallerkener
- Gry
- Pander
Mit navn er Christian. Jeg er faglært kok med guldmedalje og har været i branchen siden 2014.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Jeg har erfaring indenfor det franske, italienske, spanske og nordiske køkken. Derudover har jeg en forkærlighed for både det asiatiske og amerikanske køkken. Generelt er jeg bare glad for at lave mad og at eksperimenterer med nye retter og ingredienser.
Jeg har både erfaring med det travle a la carte køkken, mindre frokostbuffeter og mad-ud-af-huset, både med og uden kok og som buffet eller tallerkenanrettet. Jeg har prøvet lidt af hvert, men jeg er heller bange for at kaste mig ud på dybt vand.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,81 • 9 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,7
Value
4,7
Communication
4,8
Expectation
4,7
LA
Lars A.
Silkeborg
en måned siden
Christian made an excellent dinner for us and our guests, and we can highly recommend him.
SN
Susanne D. N.
Risskov
2 måneder siden
I had Christian over in connection with my 40th birthday for 12 guests. Here, he served a really delicious menu that he had put together based on my wishes. Christian has been very flexible and service-minded regarding making everything fit with the party's format and schedule. Everything fully met expectations and the kitchen was spotlessly clean when he left. A warm recommendation to book Christian.
PS
Per S.
Rønde
7 måneder siden
We had good sparring with Christian before the confirmation and agreed on various practical things and adjusted the menu according to the confirmand's wishes. On the day itself, Christian served super good food - Everyone was thrilled - Clear recommendation from here :-)
Sanne S.
Skanderborg
8 måneder siden
We have had the pleasure of Christian as a chef and can highly recommend him to everyone.