Menu Images
Menu Images
Menu Images Slider
Menu Images Slider
350 kr. per person
4.69 ● 16 reviews
Your request to
Jonas
4.69 ● 16 reviews
Driving
Total
Total
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party
You can change the menu together with the chef.
Your request is not binding yet.
Luksus Selskabsmenu, sammensæt efter egne ønsker
4.69
●16 reviews
Member since May 2022
●9 menus
About the menu
Her har i mulighed for selv at sammensætte jeres menu eller lade jer inspirere, hvor vi sammen kan tilrettelægge den menu som i drømmer om. Alt laves med omhyggelighed, med godt håndværk og fokus på den gode smag og at præsentation er så indbydende som muligt, Udplukket på denne side læner sig op af de mere traditionelle selskabs menuer, hvor smagen favner mere bredt og hvor der er nog
et for en enhver smag. Retterne er et overordnet forslag, og som suppleres af passende grøntsager, frugt, bær eller urter som er i sæson når i skal afholde jeres selskab. Priserne står under de enkelte retter og er pr. kuvert. og så er det op til jer om det skal være 1, 2, 3, 4 eller 5 retter:)
The menu - 7 servings
Snack
Blandede Sprøde snacks med dip 30,-
Gourmet oliven 30,-
Lange chips af fermenteret kartoffel med persille dip 20,-
Små tærter med røget makrel, ørredrogn, blomster og syrnet fløde 20,-
Sprøde rosette vafler med små rejer, citrus og salte rogn 50,-
tilvalg af caviar +100,-
Nordisk takoyaki (oprindeligt japansk æbleskive) med jomfruhummer, hjertesalats kimchi og katsobushi 60,-
3 snack serveringer sammensat af mig og vil være en overraskelse på dagen 100,-
Starter
Nænsomt tilberedt kulmule med ramsløgs creme og cremet baksskulds sauce 130,-
Håndpillede rejer med citrus mayo, sprøde surdejs croutoner og karse 130,-
Jomfru hummer bisque med sæsonens bagte fisk, med porre og fennikel 120,-
- Tilvalg af 1/1 stegt hummerhale 120,- eller 1/2 stegt hummerhale 70,-
Carpaccio af oksemørbrad med kartoffel aioli, purløg, revet trøffel og permesan samt nicoise oliven 130,-
Sæson:
Brændte hvideasparges med rømørejer, dansk skinke og østers creme med sauce blanquette 150,-
Legeret Svampe suppe med sæsonens stegte svampe med purløg og kyllinge souffle boller med morkler 150,-
Snack
Mellem retter kan også laves større som forret eller mindre til appetizers hvis dette ønskes.
Tatar af oksemørbrad med svampe creme, sprød tuille og revet trøffel 80,-
Østers og hovedsalat med ristede cashewnødder og peberrodsskum 70,-
Dumplings med jomfruhummer og frilandsgris med unghane consomme 80,-
Rørt taskekrabbe salat med agurk og søsalat 70,-
Røget makrel i surdejs pandekage med ørredrogn 55,-
Sæson:
Rå lamme filet med østers og ramsløgs creme 80,-
Små nye kartofler med luftig rygeost og sprød kyllingeskind 75,-
Svampe toast - sæsonens stuvede vilde svampe på bagt brioche brød 95,-
Main course
Farseret Skovkylling med ramsløg og estragon, smør dampet kål og kraftig sky tilsmagt med fed creme fraich og urter 210,-
Kalvemørbrad i svampe skorpe med ragout af tørrede efterårs svampe og smør stuvede porre og persille 285,-
Rosa stegt okse bavette med kartoffel muille fuille og bagte løg samt sauce med grønne peberkorn 255,-
Bagt torskefisk med selleri, persille og sauce mousseline samt kartofler med grov sennep og purløg 210,-
Buffet
Hovedretter som buffet eller "social dining" hvor små anretninger sættes på bordet til deling 220,-
Forår:
Farseret skovkylling med glaserede løg og gulerødder
Stuvede østershatte
Hjerte salat med "cæsar" dressing og surdejs croutoner
Små tærter med porre, brocoli og cremet hvid ost
Smør bagte Blandede rødder med honning og persille
Kartoffel dauphines med parmesan
Sommer:
Glaserede spoleben med "korean BBQ" og sommerkål
Smør sauterede grønne og hvide asparges krydret med peberbacon
Små tærter med squash, porre og frisk ost,
Små kartofler i krydderurte vinaigrette,
Små grønne salater med mormor dressing
Efterår:
Braiserede kalvekæber med bagte rødbeder og løg
Saltbagt selleri med miso og ristet sesam
Smør bagte kartofler med timian, capers og brunet smør
Blandet dampet kål vendt med frisk yoghurt dressing med purløg
Små tærter med sensommerens tomater og grønne løg samt ravost
Vinter:
Langtidsstegt okse cuvette og selleri creme
Sauce med svampe og grønne peberkorn
Rødbeder i korean BBQ
Små kartoffel tærter med krystal ost
Bagt Græskar med saltede cashew nødder og løg
Vinter kål i krydret coleslaw dressing
Dessert
Hvidchokolade og vanilie parfait med sprøde æbler og salt karamel 110,-
Chokolade mousse på mørk valrhona chokolade med havsalt og sprød malt krokant 110,-
Gateu Marcel med sæsonens bær og vanilie is 125,-
Pære belle helene - pocheret pære med vanilie is, ruby chokolade creme og salt karamel 110,-
sæson:
Rabarber trifli - Søde og sprøde rabarber med friskost creme og crumble 95,-
Friske sukker marinerede jordbær med let pisket fløde, blomster og sprød marengs 110,-
Bagte blommer med marcipan citron verbena 110,-
Buffet
Natmad
Gourmet hotdogs - den klassiske med alt hjemmelavet tilbehør, brioche brød og kødfyldte saftige pølser fra nørre søby slagteren
65,- pr. stk.
Charcutteri bræt - Blandede gode pølser og skinker, pate, oliven grillede artiskokker osv, med hjemmebagt surdejs brød 150,-
Høns i asparges - Plukket skovkylling i asparges veloute 55,- pr. stk
Fransk løgsuppe - med sprøde oste brød 75,-
Mini croisanter med 3 slags fyld - hjemmelavet reje, hønse og skinke salat 150,-
Chef's choice
The chef offers the following options that can be added to your request.
Som et tilvalg ved bestilling af en af mine menuer tilbyder jeg også en afstemt vin menu. Prisen er vejledende og aftales nærmere ve...
400 kr. per personSkal i bruge et spændende alternativ til vin, med en bred produktion af safter, kombuchaer osv. kan jeg tilbyde et super alternativ ti...
200 kr. per personSkal i eller jeres gæster forkæles yderligere så tilbyder jeg også enten at opgradere menuen med f.eks Caviar, hummer og Trøffel ...
300 kr. per personRequirements for the kitchen
- Oven
- Fridge and freezer
- Hotplates
- Pans
- Pots
The chef can provideLet the chef know upon request.
- Plates
- Glass
- Cutlery
- Pots
- Pans
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1-hour prior to the dinner time, unless otherwise agreed.
- We first withdraw the money 14 days prior to the dinner.
- Upon cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
-
Always communicate through ChefMe
To protect your home and your dinner, you must always communicate through ChefMe.
Read more about our safety.
16 reviews from customers
4.69
- CarstenBillund
Super aften
Vi havde en dejlig aften med fantastisk mad og vin der matchede hinanden. Stor tak til Jonas& NikolajTinaÅrhus CVelforberedt
Jonas lavede mad til et selskab på 10. En overraskelse til en 60 års fødselar. Han får den varmeste anbefaling herfra. Maden var super læ... Read more - KristianBørkopDet levede ikke op til forventningerne, vi havde regnet med Jonas var der længere tid. Det var som om det hele skulle gå meget stærkt. Va... Read moreChristinaAarhus
Jonas var ude og lave mad til vo...
Jonas var ude og lave mad til vores bryllup og vi kunne ikke være gladere. Kommunikationen var god hele vejen igennem, og maden rigtig ri... Read more
About the chef Jonas Aarhus N - Member since May 2022
- Verified
- 9 menus
Response time: 11 timer
Response rate: 100%
Velkommen til mit madunivers, Hvor der er en kreativitet og legesyg tilgang til madlavning, og hvor de klassiske dyder til tilberedning og håndtering af råvare holdes i hævd, og smagen er i fokus sammen med indbydende præsentationer. Jeg kan tilbyde jer 20 års erfaring rundt i det danske, ny nordiske og sæsonbetonede køkken, hvor forkærligheden især er på de bedste danske råvare, sæsonerne, samt vilde svampe og urter. Alle menuer er vejledende, og hvis i har andre ønsker så kom endelig med dem, og så ser vi om det ikke kan finde frem til lige præcis den løsning der passer jer. Du kan se mere på instagram på profilen @foodbybendtsen. Til sidst, mange tak fordi i tog jer tid til at kigge forbi på min side, og håber jeg har kunnet bidrage med lidt inspiration til jeres næste arrangement. Med venlig hilsen Jonas
View Jonass profileFrequently asked questions
Do you have any other questions?
Read more below Help
We recommend sending a request so you can make sure the chef is available on the selected date.
After confirmation, you will still be able to:
-
Change the menu and number of servings
-
Change the number of guests, allergies and children's menus
-
Write to the chef to talk about the menu and the dinner
We recommend that you reserve your date as early as possible by sending a request to the chef, especially for weekends and during periods of holidays or celebrations.
If you need a chef at short notice, or if the chef is not available on your chosen date, don't worry! Our customer service is ready to assist in finding a chef. Call us at 93 40 40 10 or write to us at
When you send a request to a chef, you create a profile at the same time, so you will be notified when the chef has sent a response to the request. You will get access to a message thread, where you can write to the chef at any time and make further arrangements.
You can choose to start from one of the chefs' menus or have a menu tailored just for your taste buds.
Are you more into fish than meat? Or do you prefer cake to ice cream for dessert? Send a request to the chef and share your wishes so that you can put together a menu that suits you and your party. The chef also has the option of creating alternative menus based on allergies and children's menus.
You will be able to see further up the page what the chef's requirements are for your kitchen, as well as what the chef is able to bring. If you are in doubt, you can ask the chef after you have sent a request.
The chef is responsible for both shopping, cooking, serving and cleaning up the kitchen. Therefore, you just have to be responsible for setting the table, drinks (unless you have an additional wine menu or similar) and enjoy the time with your guests around the table.
-
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your party