ChefMe

An evening with bearnaise

5,00 (8)
1 serving
8 - 100 persons
An evening with bearnaise

The menu is prepared by Sofie H.

5,00 (8)
2 menus
Member since 2016
Verified
Sofie H.
Sofie H.

The menu is prepared by Sofie H.

Member since 2016
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Sofie H..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Sofie H. for hurtige svar og god kommunikation.

Foreword

Make the boys happy with a good evening. The menu consists of steak cut from the tenderest rib Rye, crispy fries, and bearnaise in abundance. If you are up for learning, the menu can also be made as a cooking class, where you learn techniques and how to make the wildest bearnaise.

Menu - 1 serving

Main course
Beef
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Meet Sofie H.
Member since 2016
Verified
Sofie H.
My name is Sofie and I have more than 13 years of experience in the industry. I have worked a good mixture from Michelin to community kitchens. I really enjoy hosting events and creating menus based precisely on your wishes.

Additionally, I also offer to organize multi-day events as a private chef.

I look forward to hearing about your wishes and organizing your next event.
View Sofie H.'s profile

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Customer reviews

5,00 8 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
FP
Frank M. P.
Frederiksberg
14. april 2024
Many thanks to Sofie, we are really pleased with the effort.
PE
Peter E.
Køge
28. marts 2024
From the first phone call, I met a passionate chef who was engaged and enthusiastic about her food. Everything was perfect and there was great praise from the entire party for Sofie's food, wine, and manner.
JR
Jeanette R.
København Ø
15. februar 2024
Right from the first phone call, we had full confidence that Sofie would deliver a great evening. Which was indeed the case. Wonderful food, service, and cleanup. Sofie gave us the freedom to be present at the table with our guests. This won't be the last time we make that "investment"
MS
Magnus S.
Valby
29. november 2023
We had an absolutely fantastic experience. There was nothing to fault.