An evening with bearnaise

An evening with bearnaise

The menu is prepared by Sofie H.

8 - 100 persons
1 serving
Member since 2016
5,00 · 9 reviews
Sofie H.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Sofie H..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Sofie H. for hurtige svar og god kommunikation.

Foreword

Make the boys happy with a good evening. The menu consists of steak cut from the tenderest rib Rye, crispy fries, and bearnaise in abundance. If you are up for learning, the menu can also be made as a cooking class, where you learn techniques and how to make the wildest bearnaise.

Menu

1 serving
1
Main course
Beef

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Customer reviews

5,00 9 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
LD
Lone D.
Værløse
26. maj 2025
Sofie lavede rigtig dejlig mad, som blev meget smukt serveret. Sofie var mega sød og meget lydhør overfor mine ønsker og forslag til menuen og meget nem at tale med. De forskellige retter blev serveret præcis, når selskabet var klar til det. Vi mærkede nærmest ikke, at Sofie var der. Hun afleverede køkkenet ryddeligt og rengjort. Sofie får mine og alle gæsternes største anbefaling.
FP
Frank M. P.
Frederiksberg
14. april 2024
Many thanks to Sofie, we are really pleased with the effort.
PE
Peter E.
Køge
28. marts 2024
From the first phone call, I met a passionate chef who was engaged and enthusiastic about her food. Everything was perfect and there was great praise from the entire party for Sofie's food, wine, and manner.
JR
Jeanette R.
København Ø
15. februar 2024
Right from the first phone call, we had full confidence that Sofie would deliver a great evening. Which was indeed the case. Wonderful food, service, and cleanup. Sofie gave us the freedom to be present at the table with our guests. This won't be the last time we make that "investment"

Mød din kok

Sofie H.
Sofie H.
9
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
8
components.duration.year_unit på ChefMe
Meet Sofie H.
My name is Sofie and I have more than 13 years of experience in the industry. I have worked a good mixture from Michelin to community kitchens. I really enjoy hosting events and creating menus based precisely on your wishes.

Additionally, I also offer to organize multi-day events as a private chef.

I look forward to hearing about your wishes and organizing your next event.
View Sofie H.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.