Easter-/Pentecost breakfast
4,76 (33)
4 serveringer
1 - 100 personer
Menuen laves af Ghostchef
4,76 (33)
Elitekok
7 menuer
Medlem siden 2021
Verificeret
Forord
Super delicious Easter lunch that runs as a share food on the tables, making the dinner extra authentic and festive.
our products are carefully selected from local suppliers, and we try as much as possible to work from the farm to table concept.
our products are carefully selected from local suppliers, and we try as much as possible to work from the farm to table concept.
Menu - 4 serveringer
Buffet
Det Kolde bord:
The cold table:
Homemade light and rye bread with flour from Mejnertsmølle
Butter and fat from the region.
Homemade fried mustard herring in brine with red onion.
White herring in creme fraiche and radishes.
Mixed shellfish salad on tangy mayo topped with lumpfish roe
Cold-smoked salmon with herbal cream
Warm fish cake of cod with coarse rémoulade
Chicken salad with roasted king oyster mushrooms and cress.
Soft-boiled eggs and boiled shrimps with mixed mayo and dill.
Buffet
Crispy pork roast with cucumber salad
liver pâté with mushrooms and crispy bacon.
Small gourmet sausages with stewed cabbage
Braised lamb with creamy green beans and mint cream.
Buffet
3 types of cheese from near and far with crispbread and accompaniments
Dessert
Citronfromage m. candied lemon, creme chantilly and burnt white chocolate
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Ghostchef er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Glass
- Cutlery
- Chopsticks
- Napkins
- Shower
- Gry
- Pander
hi.
we are 2 chefs and our names are Aykut and Casper.
we have worked at places such as Dragsholm castle, Salon Cph (red claus), kurhotel skodsborg and many more. we are 2 young passionate chefs who can both create fine dining and a cozy grill buffet for all kinds of gatherings.
we are 2 chefs and our names are Aykut and Casper.
we have worked at places such as Dragsholm castle, Salon Cph (red claus), kurhotel skodsborg and many more. we are 2 young passionate chefs who can both create fine dining and a cozy grill buffet for all kinds of gatherings.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,76 • 33 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,7
Værdi
4,7
Kommunikation
4,9
Forventning
4,7
JJ
Jakob J. L. J.
Rødovre
23 dage siden
Tusind tak for jeres indsats til min 50 years birthday. Fantastisk mad og super eksekveres. Jeg har fået tilbagemeldinger fra de fleste gæster, og der er kun ros herfra👌👍
LL
Louise L.
Veksø Sjælland
3 måneder siden
All in all a good experience
RT
Rasmus H. T.
Kobenhavn Ø
3 måneder siden
Flexible, adaptable - went exactly as planned!
ST
Søren T.
Nørre Alslev
3 måneder siden
We had the best experience with the most passionate chef who loves what he does. Great respect, huge praise from here. And a huge recommendation.