The menu is prepared by Bo T.
The menu is prepared by Bo T.
Member since 2023
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Bo T. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Bo T..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Bo T. for hurtige svar og god kommunikation.
Foreword
Luscious 4-course menu with classic ingredients that will impress your guests. Option to purchase both wine and snacks if interested. Additionally, there is the possibility to request changes to the menu so that it is tailored precisely for you.
Menu - 4 servings
Forret
Citrus-marinated Salmon & Crisp Rye Flakes
Apples in Elderflower, Aromatic Cucumbers, Lemon, Dill & Horseradish
Mains
Hummer soup & Ravioli
Jerusalem artichokes, hazelnuts & pumpkin
Main course
Pink roast veal fillet & Potato terrine
Beetroot, caramelized onion, oxtails & sherry sauce with pickled pearl onions
Dessert
Passion fruit sorbet & Chocolate mousse
Braised pineapple, caramel, citrus herbs & crispy tuiles
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
Hej - Thank you for watching :)
My name is Bo Hansen and I have been cooking professionally for the last almost 20 years. Worked my way up through the hierarchies in various kitchens, the last many as head chef and later owner of my own business Mundwerk cph.
I have many years of restaurant experience, but chose to change direction a bit and Mundwerk cph is my platform for this; Working with food in many different ways, for many different occasions and not allowing myself to be limited.
Mundwerk cph specializes in catering for parties - Large weddings, smaller private dinings, casual corporate events, birthdays, confirmations, christenings, company days and everything in between. We love to tailor solutions and menus to our guests' and customers' needs.
You are always welcome to write about inquiries regarding this or that - we make each case something special and look forward to cooking for you :)
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.