The menu is prepared by Giulia N.
The menu is prepared by Giulia N.
Member since 2021 Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Giulia N..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Giulia N. for hurtige svar og god kommunikation.
Foreword
(Spring season)
A tribute to my favorite season: Spring. Typical ingredients of this period served with an Italian twist.
Menu - 5 servings
Snack
Velkommen til kokken
Forret
Flan af asparges -
Asparges i tre forskellige konsistenser
Snack
Cipolla arrostita e Fagioli cannellini - (Ristet rødløg med cannellini-bønner)
Ristede rødløg serveret med cannellini-bønnesauce
Main course
Tagliolini con fave e salsa di pecorino - Håndlavede tagliolini med bønner og pecorino fondue
Håndlavede tagliolini med hestebønner og pecorino-fondue
Dessert
Panna cotta
Min særlige panna cotta med bær
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
I'm Giulia, a passionate italian chef. I have been living in Copenhagen for more than 4 years and I have worked in various types of restaurants: Italian, danish, fusion. The menu I want to propose contains all my past experiences, with my personal vision. I have a keen eye for using seasonal ingredients and enhancing vegetables.
Being a personal chef is my second job. For this reason, in order to prepare for a dinner, I will need at least a week's notice (from the request to the dinner)
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.