10 ud af 10 værter ville anbefale Daniel J. til venner og familie.
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Daniel J..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
Forstil dig MasterChef kombineret med teambuilding og en master class i madlavning. Et event over 3 timer hvor i sammen bliver udfordret, fejrer succeser, spiser jeres lækre retter som i selv har lavet fra bunden, anrettet og serveret, samtidig med, at I nyder hinandens selskab og får et tættere bånd.
I bliver udfordret på klassiske elementer som hollandaise, bearnaise, mayonnaise, pocheret æg mm. I arbejder med lækker dansk fisk og oksekød af bedste kvalitet og sæsonen grønt.
Jeg kommer ud i jeres kantine/køkken og afholder eventet, som har start når i ønsker det og varer i minimum 2 timer og maksimum 5 timer.
Prisen på de 250 kr. er pr. deltager pr. time. Så hvis i er 10 deltagere i 2 timer, så er prisen 5.000 kr.
Hvis I ikke selv har en passende lokation, så undersøger jeg muligheder i jeres lokalområde.
Menu - 3 servings
Forret
I invent the dishes you can be challenged by, and at the same time enjoy together.
Main course
I come up with the dishes that you can be challenged by and will enjoy together.
Dessert
I come up with the dishes that you can be challenged by, and at the same time will enjoy together.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
Oven
Refrigerator and freezer
Heaters
Blender
Microwave
Pander
Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
Gry
Pander
Meet Daniel J.
Member since 2019
Verified
1 menu
Should your next party be something truly special in terms of the food? A buffet, social dining/sharefood or a plated 3- or 5-course menu, in the highest gastronomic restaurant quality will put the finishing touch on it.
Together we find the perfect menu for your party. It is you who provides a budget and your menu wishes, from which I will advise you on how it can best be realized. Or I can suggest a menu based on my experience.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
250 kr.
cover
4,98 (11)
250 kr.
cover
4,98 (11)
Top-rated chefs 4.98 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Customer reviews
4,98•11 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
4,9
Expectation
5,0
IA
Inge A.
Herning
12. marts 2025
We had specifically requested Daniel again. He is skilled at sensing the mood among the guests and participating to the extent that is appropriate and necessary. He excels in every area, so we are very satisfied.
JC
Jackie M. C.
Aarhus
21. november 2024
My colleagues and I participated in the team-building activity led by Chef Daniel. Daniel brought some very nice recipes for us, and guided us in the preparation and cooking. We had a lot of fun and I would highly recommend it!
TF
Tina F. H.
Henne
9. juni 2024
Daniel cooked for my daughter's confirmation and it was a really good experience with super delicious food and a chef in high spirits - well-prepared and enthusiastic. Good communication with both the guests and the staff. We would like to warmly recommend Daniel.
NK
Niels K. K.
Solbjerg
11. maj 2024
Daniel made a super delicious menu for our daughter's confirmation, which we and our guests greatly appreciated. Nice presentation of the dishes. Daniel seemed very well-prepared and professional, and we would gladly use him again.