The menu is prepared by Michael N.
The menu is prepared by Michael N.
Member since 2016
De 10 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Michael N. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Michael N..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Foreword
I this menu, I offer several suggestions for both starters, main courses, and desserts. The idea is to choose the dish that suits your taste and thereby create the perfect menu for you.
The price is based on a 3-course menu, but you can easily choose more starters and desserts and thus get a tasting menu of 5, 6, or 7 courses. I will then calculate a price depending on how many and which dishes you choose.
If you wish, I can also assist with wines that match your menu.
Menu - 3 servings
Forret
#1
Cured mackerel with green asparagus, romaine lettuce, nasturtium and grandmother's dressing
#2
Fried langoustine with lardo, raspberries, peas and pea shoots
#3
Lumpfish roe with new potatoes, smoked cheese, radishes, chips and herbs
#4
Stirred veal tartare with poached egg yolk, crispy onions, beetroot puree and cress
#5
Beef carpaccio with basil pesto, summer onions, roasted almonds and tender salads
Main course
#1
Ribeye steak with roasted white asparagus, crispy pancetta, cauliflower puree, peas, and pea shoots
#2
Venison filet cooked with juniper, summer cabbage, chanterelles, wild sauce with mustard and chickweed
#3
Bornholm cockerel with ramsons, rhubarb, new potatoes, crispy pepper bacon and ground elder
#4
Beef tenderloin with crispy new potatoes, peas francaise, portobello, and bearnaise
Dessert
#1
Selection of cheeses with grapes in tarragon and lemon pickled almonds
#2
Panna cotta with strawberry and rhubarb (A modern red berry pudding with cream)
#3
Summer berries with white chocolate, sweet cicely, lavender granite, and crispy lace
#4
Strawberry mazarin with ice-cold strawberry soup, basil sorbet, and crispy tuile
#5
Gateau marcel with rum/chili pickled pineapple, berries, and chocolate shavings
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
I am Michael Nyenstad and have worked professionally with food for more than 30 years.
Everything I do is with great respect for the ingredients and the season. My style probably also bears the mark of my years in France and Italy. Taste is paramount, and I strive to keep my plates simple and beautiful.
Since we are very busy and often have more than one event, you may find that it's not myself who comes on the day, but one of my chefs - however, it will always be me who has prepared the food.
Hope to see you!
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.