The menu is prepared by Jonas L.
The menu is prepared by Jonas L.
Member since 2018
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Jonas L. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Jonas L..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Jonas L. for hurtige svar og god kommunikation.
Foreword
Sharp new thinking about Christmas with the best raw materials available.
Deep flavors, new ideas, and everything we associate with Christmas at the same time.
Menu - 1 serving
Buffet
Confit breast of organic pork with thyme and puffed crackling
The best homemade smoked salmon from Faroese salmon smoked over sawdust with Christmas tea, anise, and rosemary
Browned potatoes, homemade red cabbage as quartered stalks in port wine and bay leaf
Duck balls from the thigh with the unique combination of hoisin and garlic fried and served with mushroom mayo
Romaine lettuce with sugar-salted cranberries, crushed rye, and parsley
Sauce on Beder port and stock flavored with butter
Panna cotta with rum and vanilla along with crunch from homemade Christmas cookies ice cream like almond cream
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Tallerkener
- Glass
- Cutlery
Es-catering delivers food with the sharpest craftsmanship. Everything is made from scratch, and we guarantee a sublime experience.
Our food universe adapts to the guest's wishes, and we find organic and sustainability as a natural must in our cooking.
Es-catering is run by Jonas, who has nearly 20 years of experience, both as a head chef, independent restaurateur, as well as sous chefs and a la carte work around the world.
Es-catering delivers and organizes food in Denmark.
We cater to both small, intimate gatherings and larger events with up to 100 covers.
Our food style is sharp French with Nordic inspiration.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.