ChefMe

3 course party menu

5,00 (3)
3 servings
30 - 100 persons
3 course party menu
3 course party menu
3 course party menu

The menu is prepared by Johannes K.

5,00 (3)
7 menus
Member since 2023
Verified
Johannes K.
Johannes K.

The menu is prepared by Johannes K.

Member since 2023

Foreword

3-course seasonal festive menu for any occasion. Write your wishes, and we will tailor the menu to your party. Option to purchase additional snacks (from 95 kr. per person).

Menu - 3 servings

Forret
Kammusling - Jerusalem artichoke - Cashew - Buttermilk
Divider
Main course
Kalveculotte - Pommes Anna - Port Wine Sauce – Chanterelle
Divider
Dessert
Apple granite - Peanut butter Parfait - Cookie crumble - Crisp chocolate
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Tallerkener
Meet Johannes K.
Member since 2023
Verified
Response time: 14 minutter
Response rate: 100 %
Johannes K.
Mit navn er Johannes og sammen med min kæreste Mette, serverer jeg maden til dit arrangement. Uanset om det er bryllup, konfirmation, firmafest eller et helt andet arrangement, tilpasser jeg menuen til dine ønsker. Jeg har over 15 års erfaring i køkkenet med rødder i franske klassiske traditioner, som jeg kombinerer med inspiration fra det nordiske køkken. Jeg har blandt andet min erfaring fra Villa Vest, Sct. Pauls apotek, Dauphine og har været finalist i både Årets Kok og Årets Vildtret. Jeg tilbyder klassisk julefrokost, social dining og tallerkenanrettede menuer med kuvertpris fra 495 kr. Lad dig inspirere af mine foreslåede menuer, og sammen finder vi præcis de serveringer, du ønsker. Send en anmodning med beskrivelse af dit arrangement og ønsker, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Customer reviews

5,00 3 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
LD
Louise D.
Harlev J
6 måneder siden
It was a really good experience to have a visit from Johannes and Mette. The food was delicious, and everything was under control from start to finish.
SB
Sara M. B.
Brabrand
7 måneder siden
Johannes and Mette were in charge of the menu for our daughter's confirmation, and we just have to say that we are more than satisfied. We got so much more than we expected; besides sublime food, we met truly nice people who were a big part of making the day just work. We were not previously aware of the concept of having a chef at home, so in a way, it felt like a small gamble, but we couldn't have dreamed of more than what we received. If we could give more than 5 stars, they would get it!
MH
Mikkel V. H.
Brabrand
et år siden
Johannes and Mette visited us. The food was absolutely fantastic, and so was the service provided by Johannes and Mette. They were well-prepared and adapted the dishes so they were served when we were ready, ensuring we could just enjoy. The kitchen was sparkling clean when they left us. Hope to be able to book them again next year and the highest recommendations from me and my guests.