Frenchy 4 courses
4,26 (11)
5 serveringer
8 - 40 personer
Menuen laves af Armando V.
4,26 (11)
6 menuer
Medlem siden 2018
Verificeret
Forord
El Patron would like to bring the unwritten and unknown Mexican cuisine to you, we focus on the very basic and delicious food from organic corn tortillas, chocolate/chili sauces, fresh vegetables and organic and free-range meats that melt in the mouth.
The vision of our food is to offer what no one else can do, some modern recipes and some recipes dating back to the 16th century as our mole poblano sauce that goes back at least 200 years of tradition and the new kitchen era that has evolved into something special with influence from Turkey, Lebanon, Greece, France and Spain.
Besides this, I have lived and worked in Paris, France. I always love french cuisine and therefore we are also introducing our french menus. Working in some bistros and making the most basic, earthy, not luxurious traditional food and getting inspiration from chefs like Yves Camdeborde, this Frenchy experience can't get any better.
The vision of our food is to offer what no one else can do, some modern recipes and some recipes dating back to the 16th century as our mole poblano sauce that goes back at least 200 years of tradition and the new kitchen era that has evolved into something special with influence from Turkey, Lebanon, Greece, France and Spain.
Besides this, I have lived and worked in Paris, France. I always love french cuisine and therefore we are also introducing our french menus. Working in some bistros and making the most basic, earthy, not luxurious traditional food and getting inspiration from chefs like Yves Camdeborde, this Frenchy experience can't get any better.
Menu - 5 serveringer
Snack
Rødbededip med zaatar, granatæblemelasse og fransk baguette.
Forret
Græskar-velouté: creme fraiche, græskarkerner, grillet gedeost på baguette
Forret
Salat af friskbrændt tun: ristede kartofler, blandet salat, grønne bønner, cherrytomater, sennepsdressing
Main course
Lammekølle eller oksemørbrad: cremet estragonsauce, ratatouille, gratin dauphinois
Dessert
Cointreau-chokolademousse: appelsinskive, candid orange
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Kokkens tilvalg
Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Pander
- Gry
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Tallerkener
- Gry
- Pander
The ideas behind El Patrón are based on the basic flavors of the ancient Mayan and Aztec cuisine, but modernized for the contemporary private dining scene renewed and refined. Tasting which, together with the visually beautiful dishes, must create a balance in the overall impression.
And as a community, each mouthful must bring the experience up to a higher level. The authenticity is expressed by craftsmanship, created with the best ingredients and a love for Mexican cuisine.
And as a community, each mouthful must bring the experience up to a higher level. The authenticity is expressed by craftsmanship, created with the best ingredients and a love for Mexican cuisine.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,26 • 11 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
4,2
Værdi
4,4
Kommunikation
4,1
Forventning
4,2
PH
Poul E. H.
Karlslunde
en måned siden
It went well despite Armando taking over the evening, in the morning, due to the chosen chef's illness.
RB
Rasmus B.
Virum
6 måneder siden
We had Armandao and his wingman Rasmus over to cook for my birthday. They were amazing. Food was authentic Mexican. Great taste, lots of flavor and brilliant servings. Armandao was great company and introduced the food with passion. We can only recommend a tasty Mexican night in good company!
MN
Maja N.
København V
et år siden
Armando was super good at communicating and keeping us in the loop right from the start. He delivered top service and even contributed to the good atmosphere at the party, as he is also super friendly. 5/5 from here!
AB
Anders B.
Charlottenlund
et år siden
Delicious food, well executed and good presentation