Menu Food in the Dark
4,88 (2)
1 serving
3 - 100 persons
The menu is prepared by Mohamed A.
4,88 (2)
1 menu
Member since 2023
Verified
Foreword
Hej, I am Mohammed, and I have spent the last 7 years of my life cooking in the dark. That means I cook without relying on sight. In 2016, I started sharing my passion for cooking without sight on social media. Now I am proud to present my concept: Cooking in the Dark.
What is Cooking in the Dark? The purpose of Cooking in the Dark is to create a fun and cozy evening where you, your family, and/or friends can experience what it is like to be blind for an evening. Together, we will talk, prepare, have fun, and eat food together – Wearing blindfolds. The kitchen is transformed into the dark kitchen, and your other senses are suddenly challenged in a whole new way.
Although you might feel out of place and outside your comfort zone with the blindfolds on, I am here by your side the whole way through. I will ensure that you feel safe and comfortable all evening. I will share with you what it's like to be in my shoes and help break down taboos about visual impairment.
What is Cooking in the Dark? The purpose of Cooking in the Dark is to create a fun and cozy evening where you, your family, and/or friends can experience what it is like to be blind for an evening. Together, we will talk, prepare, have fun, and eat food together – Wearing blindfolds. The kitchen is transformed into the dark kitchen, and your other senses are suddenly challenged in a whole new way.
Although you might feel out of place and outside your comfort zone with the blindfolds on, I am here by your side the whole way through. I will ensure that you feel safe and comfortable all evening. I will share with you what it's like to be in my shoes and help break down taboos about visual impairment.
Menu - 1 serving
Main course
The food is prepared together and served together.
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Blender
- Microwave
- Pander
- Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
- Napkins
Hej, jeg er Mohammed, og jeg har brugt de seneste 7 år af mit liv på at lave mad i mørke. Det betyder, at jeg laver mad uden at stole på synet. I 2016 begyndte jeg at dele min passion for madlavning uden syn på sociale medier. Nu er jeg stolt af at præsentere mit koncept: Mad i Mørke.
Hvad er Mad i Mørke? Formålet med Mad i Mørke er at skabe en sjov og hyggelig aften, hvor du, din familie og/eller venner kan opleve, hvordan det er at være blind for en aften. Sammen skal vi snakke, tilberede, hygge og spise mad sammen – Iført blindebriller på. Køkkenet forvandles til det mørke køkken, og jeres andre sanser udfordres pludselig på en helt ny måde.
Selvom I måske føler jer på udebane og uden for jeres comfortzone med blindebrillerne på, er jeg her ved jeres side hele vejen igennem. Jeg vil sikre, at I føler jer trygge og tilpas hele aftenen. Jeg vil dele med jer, hvordan det er at være i mine sko og være med til at nedbryde tabuer omkring synshandicap.
Hvad er Mad i Mørke? Formålet med Mad i Mørke er at skabe en sjov og hyggelig aften, hvor du, din familie og/eller venner kan opleve, hvordan det er at være blind for en aften. Sammen skal vi snakke, tilberede, hygge og spise mad sammen – Iført blindebriller på. Køkkenet forvandles til det mørke køkken, og jeres andre sanser udfordres pludselig på en helt ny måde.
Selvom I måske føler jer på udebane og uden for jeres comfortzone med blindebrillerne på, er jeg her ved jeres side hele vejen igennem. Jeg vil sikre, at I føler jer trygge og tilpas hele aftenen. Jeg vil dele med jer, hvordan det er at være i mine sko og være med til at nedbryde tabuer omkring synshandicap.
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
4,88 • 2 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
4,5
Expectation
5,0
AM
Alexandra M.
København S
4 måneder siden
Mohamed var en fantastisk guide under vores madlavningskursus, og gav opmærksomhed til alle personligt uden at lade begivenheden blive et fuldt kaos. Hele kurset var sat op på en fantastisk måde, med historiefortælling og det hele. En absolut fantastisk oplevelse for hele vores team. Tak igen Mohamed, det var en stor fornøjelse at møde dig!
TP
Thomas B. P.
Tisvildeleje
8 måneder siden
Had the great pleasure of using Mohmed's concept in connection with a leadership seminar. The different approach to dining gave me and others value—and something we have subsequently used positively as a shared experience. Mohamed, with his immediate profile, is fantastic; his communication of his limitation allows for reflection, and you certainly learn to appreciate your senses. You control the quality of the food yourself as everything happens blindly, but the ingredients are alright—and with Mohamed's guidance, the meal was 'better than expected.'