ChefMe

Friday bar - Confirmation - Company party

1 serving
25 - 100 persons
Friday bar - Confirmation - Company party
Friday bar - Confirmation - Company party
Friday bar - Confirmation - Company party

The menu is prepared by Mikkel S.

4 menus
Member since 2023
Verified
Mikkel S.
Mikkel S.

The menu is prepared by Mikkel S.

Member since 2023

Foreword

Why settle for a regular burger when you can have an Asian Burger!
Crispy Duck and Crispy Chicken have been the guests' favorite throughout 2023, so isn't it about time you/you also taste them?:)

Menu - 1 serving

Buffet
Eat what you can in 2 hours Crispy Duck Burger, Brioche & Goma salad Crispy Chicken Burger, Brioche & Goma salad Curley fries & chili mayo 250 Lunch // 300 Evening Order Food Truck + kr. 2500
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
Meet Mikkel S.
Member since 2023
Verified
Response time: 3 dage
Response rate: 50 %
Mikkel S.
Hvem er Mikkel?

In spirit, an eternally curious boy who still believes everything is possible…most things at least😉

Body, approaching 50 years and staying fit💪🏽

Family, married to Dukdar with 4 children, dog, cat, and horses.

Career, Food entrepreneur since 1999.

The short version, from lunch arrangements to Michelin food.

Best traits, Energetic speaker, Positive, contagious laughter, approachable, agile, and adapting to the audience.

Booked for:

Entertaining Cooking School where togetherness is at the center

Sales-promoting fairs and product launches (awareness)

Food Truck events where taste, logistics, and smiles go hand in hand.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.