Snacks, 3 dangerous, and a little sweet
4,98 (21)
4 serveringer
6 - 100 personer
Menuen laves af Mikkel G.
4,98 (21)
3 menuer
Medlem siden 2019
Verificeret
Forord
Menu here represents some of my own favorites over time
Menu - 4 serveringer
Snack
Arancini with rouille sauce
Miso Gratinated oysters with pickled rhubarb
Forret
Rimmed scallop with raw pickled kohlrabi
Marinated cucumber, zucchini and apples
Sesame and shiso herbs
Spiced honey doubt
Main course
Stuffed Quail with Truffle
Pommes Anna with carrot puree on browned butter, grilled pear, berries, and tender herbs
Sauce of quail jus and truffle
Dessert
Pannacotta with tonka bean, caramelized figs, pistachio and raspberry coulis
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.
Praktisk
- Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
- Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
- Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
- Gry
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Omtaler fra kunder
4,98 • 21 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
5,0
Forventning
4,9
MS
Mette P. S.
København S
3 måneder siden
Mikkel made food for my 40th birthday celebration. We had a small gathering and didn't want to spend time in the kitchen. I didn't have to either! Everything went smoothly, the contact beforehand and planning of the menu, where Mikkel took into account my sustainability wishes and allergies; the actual evening, where Mikkel and his partner found their way around the kitchen themselves - and also left it spotless! You couldn't tell they had been there. Friendly and accommodating. And of course, most importantly: the food was really, really delicious! A huge recommendation from here
AT
Anna T.
København S
5 måneder siden
Mikkel and his colleague provided the most delicious grilled pizzas, tomato salad, and arancini. It was a big hit at the student party, and we had a perfect evening in the garden.
C
Camilla
Gilleleje
6 måneder siden
Mikkel made the best summer dinner that exceeded all expectations. Everything was perfect, and it was definitely not the last time we had Mikkel take charge of the food!
AH
Allan H.
Dyssegård
6 måneder siden
Mikkel delivered a great evening with his buddy, high quality and really delicious Japanese evening