ChefMe

3 retters bryllupsmenu

4,94 (49)
3 serveringer
15 - 100 personer

Menuen laves af Rafael S.

4,94 (49)
Elitekok
15 menuer
Medlem siden 2022
Verificeret
Rafael S.

Forord

Experience an unforgettable culinary journey on your special day with our exquisite wedding menu. A symphony of flavors awaits you, making your wedding day even more memorable.

Menu - 3 serveringer

Forret
Rødbedesaltet laks, syltede rødbeder, agurkecrudité, persilleemulsion, peberrodscreme, persilleolie, pistacienødder.
Divider
Main course
Oksemørbrad, estragonpulver, brændte porrer, trøffelmayonnaise, pommes Anna a la Santana, syltede sennepsfrø, bordelaisesauce, røde ribben.
Divider
Dessert
Hvid chokolademousse, rabarberkompot, tuile, rabarber & hindbærsorbet, spiselige sten.
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Kokkens tilvalg

Kokken tilbyder følgende tilvalg, som kan tilføjes til din anmodning.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Rafael S. er Elite kok
Elite kokke på ChefMe er kokke som svarer hurtigt og holder et højt niveau over en længere periode.
Krav til køkkenet
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
Kokken kan medbringe
Fortæl kokken hvis der er nogle af følgende ting du ønsker medbragt.
  • Tallerkener
  • Glass
  • Cutlery
Mød Rafael S.
Medlem siden 2022
Elitekok
Verificeret
Svartid: 4 timer
Svarrate: 91 %
Rafael S.
Welcome to Catering By santana, where we offer a unique blend of culinary expertise honed over 12 years across different continents and in various cooking environments. Whether it's a fine dining experience you're after or open fire cooking that excites your palate, our team, led by the talented Chef Rafael Santana, is dedicated to delivering an unforgettable culinary journey. Our passion for food, commitment to quality, and international cooking experience set us apart in the catering industry. We look forward to creating a remarkable dining experience for your next event.
Se Rafael S.s profil

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.

Omtaler fra kunder

4,94 49 omtaler
Samlet bedømmelse
5
4
3
2
1
Maden
5,0
Værdi
4,9
Kommunikation
4,9
Forventning
5,0
LS
Lars S.
Kongens Lyngby
en måned siden
Rafael fully lived up to our very high expectations
HB
Henning B.
Jægerspris
2 måneder siden
We celebrated our golden wedding anniversary, where one of the memorable experiences was a delicious menu of Argentine origin. Everything worked. Big thanks to Rafael.
EJ
Eva J.
Bagsværd
2 måneder siden
A fantastic experience! The chef delivered a sublime dinner where every dish was perfectly matched and beautifully presented. An experience we look forward to repeat!
SL
Sofie L.
Hellerup
2 måneder siden
Fantastic food and lovely chef