‘Guild’

‘Guild’
‘Guild’
‘Guild’

The menu is prepared by Sanne V.

12 - 45 persons
1 serving
Member since 2023
5,00 · 2 reviews
Sanne V.

Foreword

‘Family style’ feast for your party for lunch or evening. Served either on a buffet table or at the table you will eat at, all at once. I bring everything needed for serving myself.

Menu

1 serving
1
Buffet
- focaccia
- whipped butter with fried sage
- butterbeans in chili oil
- arancini
- baked tomatoes and confit garlic on burrata
- confit leek with stracciatella and pangrattato
- grilled peppers with bagna cauda
- braised greens with yogurt
- tonnato curly kale salad
- radicchio salad with orange

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry

Customer reviews

5,00 2 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
AF
Anne S. F.
Kbh K
15. april 2024
Luscious food, which was also presented really nicely. Sanne is super friendly and welcoming.
JA
Jonas A.
Roskilde
9. december 2023
Good delicious food, and good service.

Mød din kok

Sanne V.
Sanne V.
2
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
1
components.duration.year_unit på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 100 %
Response time: 3 timer
Meet Sanne V.
Jeg er 29 år og helt forelsket i alt hvad der har med mad og madlavning at gøre.

Jeg elsker at lave klassiske retter såvel som nytænkende retter og jeg bevæger mig gerne i middelhavsområdet, men også asiatisk mad, har mit hjerte. Jeg holder mest af at lave mad med grøntsager og fisk og skaldyr.

At servere på en kunstnerisk og inspirerende måde som family style/fingerfood, hvor jeg står for hele buffetbordet, er mest mig, men jeg er meget fleksibel og åben med hvad der ønskes og har ikke noget der er fastlagt. Skriv en besked - så finder vi ud af noget!

Jeg glæder mig til at høre fra dig.
xoxo Sanne
View Sanne V.'s profile
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.