ChefMe

Spanish Tapas and Paella 🥘

6 servings
12 - 100 persons
Spanish Tapas and Paella 🥘
Spanish Tapas and Paella 🥘
Spanish Tapas and Paella 🥘
Spanish Tapas and Paella 🥘

The menu is prepared by Alberto

1 menu
Member since 2024
Verified
Alberto
Alberto

The menu is prepared by Alberto

Member since 2024

Foreword

Typical spanish tapas to enjoy with a glass of wine while the paella is cooked and served, perfect plan for a group of friends or family who is looking for a quality meal to share.

Menu - 6 servings

Forret
Charcuteri- og ostebræt (med nødder, syltetøj og ristet brød eller kiks)
Divider
Forret
Dybstegt calamari med hjemmelavet tatar-sauce
Divider
Forret
Tumaca-brød (skiveskåret brød med revet frisk tomat, olivenolie og salt)
Divider
Forret
Shripms med hvidløg og persille
Divider
Main course
Paella (1 at vælge imellem) -Skaldyr -Kylling -Kylling og skaldyr -Sort blæk og blæksprutte -Grøntsager
Divider
Dessert
Ostekage i baskisk stil med jordbærcoulis og frisk mynte
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Pander
  • Gry
Meet Alberto
Member since 2024
Verified
Alberto
I am a professional chef with more than 18 years of experience in different countries and cuisines. As you can see on my profile, I live in Granada, Spain, but I cook for people all over the world. My brother lives in Denmark, so I often visit him here and would love to create some dining experiences for people here as well.

My flavors are the result mixing my south american roots with all the experiences earned traveling, living and working in Venezuela, Argentina, Chile, USA, Ireland, England, Spain, Portugal, Belgium and France.

For the last 5 years I have been working as a private chef for professional footballers and athletes and people who has specialized diets, I have a great expertise on healthy food, food allergies and intollerances (gluten, dairy, eggs, nuts, soy, vegan, vegeterian, etc).

I love traveling and meeting new people who enjoy eating nice food.
View Alberto's profile

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.