Christmas lunch: The best taste experience
5,00 (2)
1 serving
10 - 50 persons
The menu is prepared by Martin M.
5,00 (2)
2 menus
Member since 2022
Verified
Foreword
Christmas lunch made as the best experience!
Menu - 1 serving
Buffet
Crispy fish - lemon - mayo/remo - greens
Smoked salmon - lemon - dill - greens
Smiling free-range egg - mayo - fjord shrimp - lemon - greens - crispy
Crispy pork - roast pork with crispy crackling - red cabbage - greens
Tartlets as we all know them!
Tenderloin steaks - mushrooms - brown sauce - soft onions - toasted rye bread
Warm liver pâté - crispy bacon - mushrooms
Add - oven-roasted duck - sour green apples - and sauce
Apple pork - baked apples
Included - sourdough bread - rye bread - butter
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
- Oven
- Refrigerator and freezer
- Heaters
- Pander
- Gry
Hej,
I am Martin, a 25-year-old chef and trained from Nørrebro’s Bryghus since 2018.
I am very strong in the grill section, with extensive knowledge of meat, proteins, and a wide range of other culinary areas.
My gastronomic journey has taken me around the world, and I have gathered experiences from both the French cuisine and the Nordic scene.
I am passionate about my craft and feel strong and competent. There should be nothing to criticize about the food I create! I ensure my products are delivered with excellence to the guest and become an experience.
See you,
Martin
I am Martin, a 25-year-old chef and trained from Nørrebro’s Bryghus since 2018.
I am very strong in the grill section, with extensive knowledge of meat, proteins, and a wide range of other culinary areas.
My gastronomic journey has taken me around the world, and I have gathered experiences from both the French cuisine and the Nordic scene.
I am passionate about my craft and feel strong and competent. There should be nothing to criticize about the food I create! I ensure my products are delivered with excellence to the guest and become an experience.
See you,
Martin
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
Customer reviews
5,00 • 2 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
MS
Monika S.
Lyngby
et år siden
Martin is a fantastic chef who makes such delicious food and is well-prepared, punctual, efficient, and service-minded. We give Martin the best recommendations and thank him for a successful day.
EH
Emil H. A.
Gurre
et år siden
Martin was a lovely company and a really good cook. Communication was perfect and the food tasted wonderful, would recommend him to everyone.