The menu is prepared by Bo T.
The menu is prepared by Bo T.
Member since 2016
Værterne elsker oplevelsen
10 ud af 10 værter ville anbefale Bo T. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Bo T..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Foreword
Lett me create an unforgettable gourmet evening for you and your guests, drawing ingredients, inspiration, and passion from the top shelf. Everything on the menu is 100% homemade; pickled - marinated - reduced - preserved - fermented.
This menu cannot be adapted to other alternatives, and it may be difficult to avoid allergens.
We start with snacks and hors d'oeuvre, accompanied by champagne.
The evening itself will last from 3-5 hours, depending on how many 'fresh air breaks' are needed.
We will go through 8 to 12 small dishes.
I bring tableware and cutlery for almost all dishes, which we will arrange in detail - you just need to set the prettiest table and have wine/water glasses.
The menu cannot be changed, and it is only partially possible to account for allergens, so it is important that I am informed about them as soon as possible.
Menu - 6 servings
Snack
hors d'oeuvre & champagne - various small bites from the sea
Mains
Torsk Ballotine. Buttermilk sauce, separated with dill oil. Smoked/pickled cucumber.
Main course
Special-smoked-heather-grilled-salmon. Pickled & charred asparagus. Celery/pea purée.
Buffet
Signature dessert vanilla base, with white chocolate mousse, passion fruit mousse, macarons
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Connoisseur. Passionate. That is how others typically describe me. It is almost religious. My life motto is:
"Life is too short for bad food, wine, and experiences. Set standards - I do"
Started doing private dining over 20 years ago.
I get ingredients directly from Rungis in Paris every week, so the kitchen style should be a piece of cake.
I run "The Tattooed Chef" - tattookok.dk on a daily basis
(Feel free to write to me directly for special tasks)
I do not do catering, nor buffets.
I can only be in one place at a time, so for that reason, I am very often booked.
Write to me, even if a date is closed.
Now to the more boring part.
I pay both the Chefme fee, VAT, and tax on my tasks. Raw material and consumption prices have increased dramatically.
Therefore, you will not find me under the cheap prices.
(I simply cannot understand how some can do it for the prices listed here).
Food happy regards
Bo
Ofte stillede spørgsmål
Har du andre spørgsmål? Læs mere under
Hjælp Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på
93 40 40 10 eller skriv til os på
kontakt@chefme.dk Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.