ChefMe

Sardinsk Oplevelse

7 servings
1 - 4 persons
Sardinsk Oplevelse
Sardinsk Oplevelse
Sardinsk Oplevelse
Sardinsk Oplevelse
Sardinsk Oplevelse

The menu is prepared by Andrea C.

1 menu
Member since 2024
Verified
Andrea C.
Andrea C.

The menu is prepared by Andrea C.

Member since 2024

Foreword

Dette menu tager dig med mig tilbage til de smage, jeg prøvede, før jeg udvandrede her til Danmark, og får dig til at forstå, at man kan skabe lækre opskrifter fra fattige ingredienser

Menu - 7 servings

Forret
Welcome to the Island: - Marinated courgettes - Crostini with mussels and olive`s patè - Pane carasau with ricotta
Divider
Main course
Malloreddusu alla Campidanese: - Homemade Sardinian pasta, served with a sauce made of tomato, pork sausage and rosemary
Divider
Main course
Ravioli Sardi: - Homemade Sardinian ravioli filled with ricotta, saffron and orange zest
Divider
Main course
Pani frattau - Homemade Sardinian bread with tomato sauce and egg
Divider
Main course
Cozze gratinate/ primavera - Mussels filled with bread crumbs and spices - Mussels filled with fresh tomato, basil, oil and pepper
Divider
Dessert
Sardinian sorbetto - Sorbet based on seasonal fruit
Divider
Dessert
Gueffusu - Sardinian sweet with almonds, liqueur and sugar
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Heaters
  • Blender
  • Microwave
  • Pander
  • Gry
Meet Andrea C.
Member since 2024
Verified
Andrea C.
Hej, jeg hedder Andrea, og jeg kommer fra den smukke ø Sardinien.
Jeg er forelsket i både min ø og dens rige madtraditioner, og jeg glæder mig til at bringe en smagsrejse til dit hjem. Mit mål er at skabe autentiske Sardinien-oplevelser, hvor du føler dig hjemme, men stadig får den unikke oplevelse af Sardiniens smage.
Jeg har mange års erfaring i restaurantbranchen og brænder for at levere en uforglemmelig madoplevelse, samtidig med at jeg tager mig godt af mine kunder og deres ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.