ChefMe

The coziest menu

5 serveringer
1 - 15 personer

Menuen laves af Giuseppe D.

2 menuer
Medlem siden 2024
Verificeret
Giuseppe D.

Forord

This menu is composed of four dishes. There is one pasta dish, one risotto dish (both with either meat, fish, veggie options), a main course, and a dessert. The menu also includes sourdough focaccia/bread and butter. It can be customized for any circumstance and any specific requirement. More dishes can be added (such as amuse-bouche and pre-desserts), and different ingredients and preparations can be substituted and improved to accommodate any client's taste and wish. It is a menu that can easily adapt and evolve. But what will never change about this menu is the passion and the pleasure put in it when making it, the quality, and the good taste of the food. It's a perfect menu if you want a cozy and lovely dinner with friends or with your partner. The food is simple and extremely tasty. It is designed to be the kind of food that accompanies you throughout the evening without being bulky, pretentious, or invasive. It is food for your brain, soul, and gut without being cerebral.
I hope you can enjoy it as much as I enjoy cooking it

Menu - 5 serveringer

Forret
Green peas risotto with fresh peas, halibut, speck
Divider
Forret
Lasagnetta with ragú, bechamel and parsley oil
Divider
Main course
Oksecoulotte, hvidløgstegte kartofler, spinat, gazpacho sauce, auberginecreme.
Divider
Dessert
Lemongrass ice cream, white chocolate foam, kiwi brunoise, crumble, black pepper
Divider
Snack
Sourdough focaccia/bread with butter
Send en besked til kokken, hvis du har eventuelle spørgsmål eller for at få inspiration til dit arrangement.

Praktisk

  • Kokken kommer på den aftalte adresse 1 time inden spisetid medmindre andet bliver aftalt.
  • Vi trækker først pengene 14 dage før middagen.
  • Ved afbestilling, vil din refundering blive bestemt ud fra vores afbestillingspolitik.
Kommuniker altid via ChefMe
For at beskytte dit hjem og din middag skal du altid kommunikere og betale igennem ChefMe. Læs mere om vores sikkerhed.
Krav til køkkenet
  • Oven
  • Refrigerator and freezer
  • Heaters
  • Microwave
  • Gry
Mød Giuseppe D.
Medlem siden 2024
Verificeret
Giuseppe D.
My name is Giuseppe De Gennaro and I am an Italian cook with more than 8 years of professional cooking experience. My background includes fine dining, fast casual, bistro, catering and bakery establishments around the world. Initially I have attended one year kitchen course and then started my culinary journey in Italy learning the base of the Italian cuisine. Then I moved abroad in order to expand my horizons and learn new ways to envision and cook food. I moved to Copenhagen first, then New Zealand and Australia where I was able to experience different types of cuisines and work in several environments developing a strong sense of duty and adaptability. Afterwards, wanting to improve my knowledge and skills, I completed my Master of Applied Gastronomy: Culinary Arts at the University of Gastronomic Sciences. Additionally, the exposure to fermentation science led me to discover a strong passion for baking and baked goods, from pastry and viennoiserie to sourdough bread. I am passionate about modernizing classic Italian pastries and dishes of my childhood and sharing them with a new audience in Copenhagen. Several work and living experiences abroad taught me to adapt to different work environments and to develop an open-minded approach.
I am looking forward to cooking some genuine and good food for you, or preparing an extremely fulfilling buffet for your parties and events.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på [email protected]
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.