ChefMe

Gourmet 5 courses

5 servings
10 - 100 persons
Gourmet 5 courses
Gourmet 5 courses
Gourmet 5 courses
Gourmet 5 courses
Gourmet 5 courses

The menu is prepared by Adam D.

3 menus
Member since 2025
Verified
Adam D.
Adam D.

The menu is prepared by Adam D.

Member since 2025

Foreword

An evening menu packed with top quality ingredients, in 5 flavorful servings.

Menu - 5 servings

Snack
Crispy croquette of Duroc pork with truffle cream and herb dust
Divider
Forret
Intense creamy langoustine bisque with dill oil. Served with langoustine tails, crispy bread, and rouille sauce
Divider
Mains
Ceviche of flounder in citrus marinade with brunoise of fresh vegetables
Divider
Main course
Beef tenderloin with fried kale, fondant potatoes, and Karl Johan béarnaise
Divider
Dessert
Luscious apple tart with vanilla ice cream, salted caramel and pecan crumble
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
Meet Adam D.
Member since 2025
Verified
Adam D.
Me, Adam, who makes the food, have experience from a number of well-known restaurants, including Michelin and Bib Gourmand. Trained in 2014.

With a passion for fresh ingredients and both innovative and classic flavor combinations, each bite will take you on a culinary journey.

Whether it's a smaller casual dinner or a larger festive gathering, we can tailor a menu to your wishes and needs. Or you can choose one of the delicious menus we have put together.
We look forward to hearing from you!
View Adam D.'s profile

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.