Forår-sommer 2025

1 / 3
Forår-sommer 2025
Forår-sommer 2025
Forår-sommer 2025

The menu is prepared by Rafael S.

From 8 persons
4 servings
Elite chef
Member since 2022
Rafael S.
Elitekok
🏆
Kunde-
favorit
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,93
65
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Værterne elsker oplevelsen
9 ud af 10 værter ville anbefale Rafael S. til venner og familie.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Foreword

Forkæl dig selv med forårets smage. Sommeren nærmer sig, ligesom de friske grøntsager og frugter, vi har skabt en menu ved hjælp af de friskeste ingredienser i sæsonen.

Små ændringer i menuen kan forekomme på dagen. Vi imødekommer kostrestriktioner, men de skal oplyses mindst 48 timer før middagen.

Menu

4 servings
1
Forret
Asiatisk-inspireret oksetartare med kraftige fermenterede pebre, silkeagtig trøffelmayonnaise og et strejf af varme fra chilieolie. Afsluttet med delikate syltede sennepsfrø, syrlige shimeji-svampe og perfekt sprøde pommes pavé for den ultimative balance mellem smag og tekstur.
2
Forret
Ovn-bagt dagens fangst med en fløjlsblød champagne-æble skum, møre selleri tern, friske grønne ærter og karamelliseret fennikel. Afsluttet med en stænk af levende mørkegrøn persilleolie for en perfekt balance mellem friskhed og dybde.
3
Main course
Sydamerikansk ribeye bøf, perfekt stegt og serveret med saltbagt knoldselleri, syrlige syltede shiitakesvampe og rige, karamelliserede confit-løg. Færdiggjort med delikate kørveltoppe og en dyb, umami-pakket asiatisk Bordelaise sauce.
4
Dessert
Blåbærtærte med lækker mandelcreme, konserverede blåbær og et duftende strejf af basilikumolie. Serveres med vaniljeis for en perfekt balance mellem sødme og friskhed.

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Customer reviews

4,93 65 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
4,9
Communication
4,9
Expectation
5,0
AB
Anette B.
Frederiksberg
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
16. juni 2025
After just 3 minutes of going through the kitchen, Rafael was 100% self-sufficient in EVERYTHING in the kitchen. It was totally tidy when he left.
His timing was perfect, the food unparalleled, and he is so sweet and kind.
EH
Emil H.
Lejre
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
15. juni 2025
Havde Rafael forbi til selskab på 8 personer. Vi fik 4 virkelig velsmagende og flotte retter. Service var i top og nem, hurtig og god kommunikation op til aftenen sikrede et super arrangement.
AB
Anders B.
Frederiksværk
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
14. juni 2025
Raffineret og indbydende.
Spændende let menu som var afstemt med os. Fantastisk præsentation på tallerkenen og med nogle saucer. Snacksene var en genial start på en god aften.
NS
Nanna S. S.
Brønshøj
Star fullStar fullStar fullStar fullStar full
27. maj 2025
Rafael and his cooks were super sweet and accommodating and very flexible in relation to our needs. The food was well prepared and nicely presented, and everything tasted really good! There could perhaps have been a little more sauce (it was really good) and maybe also a bit more bread, but everyone was full and people were very satisfied with the dinner.

Mød din kok

Rafael S.
Elitekok
Rafael S.
Elitekok
65
Anmeldelser
4,93
Bedømmelse
2
components.duration.year_unit på ChefMe
Rafael S. er Elitekok
Elitekokke er erfarne kokke med fremragende anmeldelser, der brænder for at skabe uforglemmelige madoplevelser i dit hjem.
Kokkeoplysninger
Response rate: 94 %
Response time: 2 timer
Meet Rafael S.
Velkommen til Catering By Santana, hvor vi tilbyder en unik blanding af kulinarisk ekspertise udviklet gennem 12 år på tværs af forskellige kontinenter og i forskellige madlavningsmiljøer. Uanset om du søger en fin spiseoplevelse eller bålmadlavning, der begejstrer dine smagsløg, er vores team, ledet af den talentfulde chef Rafael Santana, dedikeret til at levere en uforglemmelig kulinarisk rejse. Vores passion for mad, engagement i kvalitet og international madlavningserfaring adskiller os i cateringbranchen. Vi ser frem til at skabe en bemærkelsesværdig spiseoplevelse til dit næste arrangement.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.