Liqorice mousse, caramelized white chocolate, raspberries, hazelnuts, coffee and vanilla oil.
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen
499 kr.
cover
4,39 (9)
499 kr.
cover
Top-rated chefs 4.9 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Customer reviews
4,39•9 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,3
Value
4,3
Communication
4,6
Expectation
4,3
AP
Anette P.
Bagsværd
7. juni 2025
Carlos was very smiling and accommodating. He made a wonderful Mexican buffet that tasted fantastic. We can only recommend it further.
MJ
Maria J.
Lillerød
11. maj 2025
We were so fortunate to have booked Carlos for a 40th birthday. All communication beforehand went smoothly, he was very punctual on the actual day and very pleasant. Several guests have asked for Carlos's contact information, which makes perfect sense, the food was simply like a dream. Naturally 5 stars from us and my warmest recommendations! We hope to be lucky enough to book Carlos another time!
KK
Knud K.
Herlev
27. april 2025
Good and interesting food.
Kirsten F.
Kongens Lyngby
6. april 2025
Well-prepared and precise. Attention to detail and flavor was evident, and guests praised the delicious food. Beautiful presentations.
Mød din kok
Carlos A.
9
Anmeldelser
4,39
Bedømmelse
2
components.duration.year_unit på ChefMe
Kokkeoplysninger
Response rate: 100 %
Response time: en time
Meet Carlos A.
My name is Carlos, I am 31 years old, and can be described, among other things, as a chef with hands properly set, especially when it comes to craftsmanship.
My background is in French cuisine, where from a young age I have had a great understanding of how important it is to treat your ingredients with respect in order to get the most out of them.
My philosophy in gastronomy is characterized by creativity and a minimalist mindset, complemented by an eye for details, resulting in a unique gastronomic experience.
I look forward to hearing from you and meeting your wishes, so together we can compose a dinner that you and your guests will remember.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.