9 ud af 10 værter ville anbefale Sara B. til venner og familie.
Fantastisk madoplevelse
Værter elsker Sara B..’s smagfulde retter og imponerende præsentation.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Foreword
The perfect 3-course menu for both small and large parties, with the most delicious spring produce and a burst of colors
Menu - 3 servings
Forret
Fennel-marinated salmon with peas and wild garlic
Main course
Pink-roasted tender beef with sautéed green asparagus, carrot purée, and crispy potato. Served with small potatoes and sauce on the side
Dessert
Fresh rhubarb dessert with almond cake, lemon sorbet, and chocolate
Send a message to the chef if you have any questions or for inspiration for your event.
Chef's Choices
The chef offers the following additional options, which can be added to your request.
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Always Communicate Through ChefMe
To protect your home and your dinner, always communicate and pay through ChefMe. Learn more about our security.
Kitchen requirements
Heaters
Oven
Refrigerator and freezer
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
Pander
Gry
Meet Sara B.
Member since 2018
Verified
7 menus
Response time:15 timer
Response rate:100 %
I am a happy, energetic, and creative chef, 31 years old, who loves to create and deliver wonderful dining experiences. I graduated in the fall of 2018 with a gold medal for my final apprenticeship exam. Throughout my 4 years of apprenticeship, I have acquired a broad repertoire of skills. I love to mix ingredients and techniques from the classical French cuisine with Nordic flavors and presentation techniques. It is the creative process in cooking and menu composition that I love the most. In addition to a love for the savory kitchen, desserts and cakes also hold a very special place in my heart. I have always worked extra focused and intensively in the sweet kitchen, and it all culminated in March 2018, when I brought home a silver medal at the Danish Chocolate Competition. I look forward to making some delicious food for you and making your event something truly special!
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.
495 kr.
cover
4,94 (36)
495 kr.
cover
4,94 (36)
Top-rated chefs 4.98 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Customer reviews
4,94•36 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,9
Value
4,9
Communication
5,0
Expectation
4,9
AT
Anette T.
Farum
24. marts 2025
Sara behagelig og glad og ligetil som person. Hun fungerede fint blandt mine gæster.
Afslappet og professionel .
TS
Trine S.
København Ø
18. august 2024
Maden var helt perfekt til vores bryllup og Sara var en fantastisk kok og meget hjælpsom
KM
Karsten M.
København
26. maj 2024
CR
Christina B. R.
Frederiksberg
5. maj 2024
Sara has created the experience for our confirmation event. The best in abundant amounts, beautifully presented and beautifully served. We are so glad that we chose Sara, who has helped with everything from planning to clearing up. Good and easy communication, just the best of the best.