Italiensk charcuteri

Italiensk charcuteri
Italiensk charcuteri
Italiensk charcuteri
Italiensk charcuteri
Italiensk charcuteri

The menu is prepared by Stefano B.

2 - 100 persons
Member since 2020
5,00 · 1 review
Stefano B.

Foreword

Hej, jeg er Stefano,
Jeg er en italiensk producent af håndværksfremstillede kurerede kødprodukter og salami i Danmark. Jeg bruger kun dansk Duroc-svinekød og lokale ingredienser, efter Italiensk tradition. Alle vores salami er håndlavede, efter den italienske håndværkstradition, med passion og omhu i hver fase af produktionen. Jeg tilbyder færdiglavede charcuteribrætter til bryllupper, begravelser og fester, leveret direkte til kunden uden behov for skæring.

Jeg serverer en række traditionelle italienske salami, inklusive Veneto Salami, Sopressa, Coppa, Oko, Lonzino, og lagret Salami.

Hver portion er 30g af hver type, i alt 300g.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Cutlery
  • Napkins
  • Refrigerator and freezer

Customer reviews

5,00 1 review
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
5,0
Value
5,0
Communication
5,0
Expectation
5,0
FK
Finn K.
Rågeleje Strand
27. marts 2022
Stefano made a wonderful dinner for my birthday for 10 people.. Absolutely recommendable.

Mød din kok

Stefano B.
Stefano B.
1
Anmeldelser
5,00
Bedømmelse
5
components.duration.year_unit på ChefMe
Meet Stefano B.
Hej, jeg er Stefano,

Jeg er en italiensk producent af håndlavede kurerede kødprodukter og salami i Danmark. Jeg bruger kun dansk Duroc svinekød og lokale ingredienser, i henhold til den italienske tradition. Alle vores salami er håndlavede, i henhold til den italienske håndværkstradition, med passion og omtanke i alle produktionsfaser. Jeg tilbyder færdiglavede charcuteriplatter til bryllupper, begravelser, og fester, leveret direkte til kunden uden behov for skæring.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.