The menu is prepared by Stefano B.
2 - 100 persons
Member since 2020
Foreword
Hej, jeg er Stefano,
Jeg er en italiensk producent af håndværksfremstillede kurerede kødprodukter og salami i Danmark. Jeg bruger kun dansk Duroc-svinekød og lokale ingredienser, efter Italiensk tradition. Alle vores salami er håndlavede, efter den italienske håndværkstradition, med passion og omhu i hver fase af produktionen. Jeg tilbyder færdiglavede charcuteribrætter til bryllupper, begravelser og fester, leveret direkte til kunden uden behov for skæring.
Jeg serverer en række traditionelle italienske salami, inklusive Veneto Salami, Sopressa, Coppa, Oko, Lonzino, og lagret Salami.
Hver portion er 30g af hver type, i alt 300g.
Practical
- The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
- We will only charge your card 14 days before the dinner.
- In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
- Cutlery
- Napkins
- Refrigerator and freezer