Menu inspired by the season's ingredients that sprout and early sun
Menu
6 servings
1
Snack
Jew bread with whipped lightly smoked butter
2
Snack
Lamb tartare with fried sourdough and wild garlic aioli
3
Forret
Skin-fried cod, cauliflower cream with curry, lemon-steamed Romanesco and spring onions, radish crudite, blue mussel sauce with herb oil
4
Forret
Poussin served with Puff pastry tartlet with mushrooms and asparagus,
5
Main course
Steak of young beef with baked potato, grilled onions and sauce béarnaise
6
Dessert
Honey cake with lemon cream and lemon verbena parfait
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
Oven
Refrigerator and freezer
Heaters
Gry
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
Blender
Gry
Pander
885 kr.
cover
Ny
885 kr.
cover
Top-rated chefs 4.98 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Mød din kok
Iuliia O.
0
Anmeldelser
New
Bedømmelse
1
components.duration.year_unit på ChefMe
Meet Iuliia O.
Trained chef in 2017 at Ribehøj. Current position as head chef in a gourmet restaurant with 80 seats, A'la carte with a focus on local seasonal produce, as well as lunch catering and breakfast. Versatile experience in baking, pickling, meat, fish, sauces, pizza, sushi, as well as savory and dessert kitchen and chocolate. Menu planning, self-monitoring, ordering of goods.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.