Klassic signature Easter menu

Klassic signature Easter menu
Klassic signature Easter menu

The menu is prepared by Sebastian & Sebastian

2 servings
Member since 2024
4,69 · 8 reviews
Sebastian & Sebastian
Erfaring fra Michelin-restauranter
Erfaring fra Michelin-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Fantastisk kommunikation
Værter roser Sebastian & Sebastian for hurtige svar og god kommunikation.

Foreword

We have composed a menu with love for the classic Easter dishes – but with our own signature. It is a relaxed and tasty menu, where both coziness and craftsmanship have been considered. Perfect for the Easter lunch at home – we look forward to preparing the food for you!

The menu is served with:
- Slice of rye bread with seeds
- Homemade focaccia bread
- Butter

Menu

2 servings
1
Main course
Det kolde bord:
- Chicken salad with cress, pickled pearl onions and fried mushrooms
- Fish fillet with lemon slice and remoulade
- Smiling eggs with lemon mayonnaise and dill

Det varme bord:
- Meatballs with pickled cucumbers
- Tarts with filling of chicken, peas, and browned butter
- Pork roast with red cabbage

Hertil
- Slice of rye bread with seeds
- Homemade focaccia bread
- Butter
2
Dessert
"Lemon cake with hazelnut crunch and Easter eggs"

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Customer reviews

4,69 8 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,8
Value
4,5
Communication
4,9
Expectation
4,6
MD
Mette D. N.
Brønshøj
27. maj 2025
Fantastisk mad og super kommunikation.
SK
Sophie K.
København
20. maj 2025
Sebastian og Sebastian stod for maden til et middagsselskab for 20 gæster. Vi fik 3 retter, overvejende grønne og økologiske retter. Maden smagte virkelig godt og blev rost af gæsterne. S og S stod for at servere, præsentere maden og rydde tallerkener efterfølgende, så vi som værter kunne slappe 100% af. Køkkenet stod knivskarpt, da de gik.
Kommunikationen med S og S var hurtig og nem, og de imødekom vores ønsker til maden. Tak til jer og også tak til ChefMes support-team (I er hurtige og professionelle), der hjalp med at finde S og S til os.
MH
Mette H.
Roskilde
11. maj 2025
Generelt var maden veltilberedt og smagte godt, men præsentationen var ikke særlig god. Forret OK, men utrolig stor forskel på hvor meget (laks) der var på de forskellige tallerkner.
Oksekødet til hovedretten lignede noget der var savet ud. Igen stor forskel på hvor meget der var på tallerknerne, og så var der både sener og store fedtklumper i kødet - der havde jeg ikke forventet. Kødet var også mere medium-rare end rosastegt. Endelig ville jeg forvente, at når man serverer kartofler aparte, at det var små fine kartofler og ikke store.
Vi ikke mulighed for en 2. omgang, hvilket betød flere gæster fortsat var sultne efter hovedretten.
Desserten - igen smagt godt - kagen lidt kedelig, men især præsentationen var enormt kedelig.
Jeg havde bare forventet mere… det sagt så var det en menu de havde overtaget da vores oprindeligt bookede kok, sprang fra. Måske de skulle havde haft lov til at komme med Deres eget forslag til menu i stedet.
Sebastian, Sebastian (og William) var søde og venlige, og sørgede for god afstemning af hvornår der skulle serveres næste ret osv.
IJ
Ida J.
København
29. april 2025
"Super professional and sweet!"

Mød din kok

Sebastian & Sebastian
Sebastian & Sebastian
8
Anmeldelser
4,69
Bedømmelse
11
components.duration.month_unit på ChefMe
Meet Sebastian & Sebastian
SEBA Dining ApS is a company that offers catering and private dining, focusing on tasty, beautiful, and modern cooking.

SEBA Dining consists of Sebastian Bach and Sebastian Flores who are the owners and chefs in the company. We have previous experience from the restaurant industry with a CV that includes Kong Hans Kælder**, The pescetarian, Vandværket, Tisane*.

When you book us, it provides advantages for your event such as:
- Free service and delivery for private dining menu
- Option to purchase a wine menu
- Delivery throughout Zealand
- Minimum of 2 chefs for your event
- Guarantee for the best food experience and atmosphere for your event

The food takes inspiration from the Nordic and French cuisine, with a focus on quality ingredients, creative dishes, and full utilization of the ingredient. We make everything from scratch and create the food according to the season.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.