Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu

Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu
Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu
Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu
Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu
Middelhavs fisk- og skaldyrsmenu

The menu is prepared by Davide & Aaron

From 4 persons
7 servings
Elite chef
Member since 2021
Davide & Aaron
Elitekok
🏆
Blandt de bedst vurderede kokke på ChefMe ifølge værterne
4,86
69
Anmeldelser
De 5 % bedst rangerede kokke
Denne kok er højt rangeret baseret på gæsternes omtaler og kokkens pålidelighed.
Højt vurderet af værter
100 % af de seneste værter har givet Davide & Aaron 5 stjerner
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Foreword

Fordyb dig i de livlige og mangfoldige smage fra Middelhavet med vores kuraterede skaldyrsmenukort. Hver ret er en hyldest til regionens kulinariske arv, udarbejdet med dagens friskeste fangster og sæsonbestemte ingredienser. Fra kystklassikere til moderne fortolkninger, oplev den sande essens af havet.
Dette menukort er en sensorisk rejse, der blander solbeskinnede middelhavs smage med kunstnerisk præsentation. Perfekt til skaldyrsentusiaster, der søger en raffineret spiseoplevelse.

Menu

7 servings
1
Forret
Gillardeau-østers med lime granita (3x hver)
2
Forret
Crudo af tun, yuzu og soya broken gel, confiterede cherrytomater, trøffelricotta, pistaciecrumble og vild aspargeskresse
3
Forret
Grillet jomfruhummer marineret med hvidløg, persille, citrusskal og oksetomater
4
Forret
Seabass tartar, syltede perleløg let flamberet, sprøde majs, friske ærter marineret med olivenolie, citronskal, serveret med en eksotisk kokossauce og vild hvidløgsolie, sprød fillodej-nest
5
Forret
" Lune " skaldyrsalat, blæksprutte, timian og hvidløg ristet blæksprutte, syltet selleri, gulerødder, cherrytomater, citronskal, frisk chili og forårsløg
6
Mains
Rummo Mafalde pasta, blomkål og citronsauce, muslinger, hvidløg og persillebrødkrummer og snedriftspecorinoost ovenpå
7
Dessert
Citrus bliss lemon dessert:
Lemon ganache, broken gel with yuzu, citron, lime zest, cedro og citron melisse, dækket af hvid chokolade og kokos, kokos gel, serveret med en mandel / citron crumble og naturlig yoghurt namelaka

Chef's Choices

The chef offers the following additional options, which can be added to your request.

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Oven
  • Tallerkener
  • Pander
  • Refrigerator and freezer
  • Gry
  • Heaters
The chef can bring
Tell the chef if there are any of the following things you want brought along.
  • Pander
  • Blender

Customer reviews

4,86 69 reviews
Overall rating
5
4
3
2
1
Food
4,7
Value
4,9
Communication
4,9
Expectation
4,9
RS
Rasmus S.
Køge
27. maj 2025
Vi havde besøg af Aron, der lavede mad til vores søns barnedåb.
Super oplevelse, skøn autentisk madoplevelse og super tilstedeværelse af kokken.
Aron klarede selv alt i køkkenet og præsenterede alle retter til stor begejstring for alle. Hverken for meget eller for lidt.
Han erfterlod os med et fuldstændig cleanet køkken, glade og mætte gæster - vil til enhver tid anbefale Aron til andre!
AK
Anja K.
Smørum
27. maj 2025
Altid imødekommende og forståelig
AS
André S.
København
25. maj 2025
We had booked them to cater our wedding and all the compliments to the chefs. Every thing was spot on and I can only recommend them!
SS
Sarita S.
Rødovre
22. maj 2025
We had a great experience, the food was delicious and it was perfect for our celebration. Aaron was very patient and everyone was impressed.

Mød din kok

Davide & Aaron
Elitekok
Davide & Aaron
Elitekok
69
Anmeldelser
4,86
Bedømmelse
4
components.duration.year_unit på ChefMe
Davide & Aaron er Elitekok
Elitekokke er erfarne kokke med fremragende anmeldelser, der brænder for at skabe uforglemmelige madoplevelser i dit hjem.
Kokkeoplysninger
Response rate: 100 %
Response time: 14 minutter
Meet Davide & Aaron
Hi I’m Davide, I’m from Milano but have been working as an executive chef in luxury restaurants in Copenhagen for 7 years now.
Previously I worked in Italy in luxury hotels/restaurants as a chef, and that is where I met my colleague and friend Aaron, that will also be a part of your dinner experience.
We prefer to be two chefs in your house, we believe that it will be a better and more relaxing experience for you this way.
Our idea is to bring an Italian kitchen with a touch of Nordic style to your house.
For any allergies or change in the menu we are really openminded. We also do vegan and vegetarian options.
Can’t wait to hear from you! You can write to me in English or Italian.

Hej jeg hedder Davide, jeg er fra Milano, men har arbejdet som køkkenchef på en italiensk restaurant i København i 5 år nu.
Tidligere arbejdede jeg i Italien på luksushoteller/restauranter som kok og her mødte jeg min kollega og ven Aaron, som vil også være en del af din middags/brunchoplevelse.
Vi foretrækker at være to kokke i dit hus, da vi mener at det vil gøre oplevelsen bedre og mere afslappende for dig.
Vores idé er at bringe et italiensk køkken med et strejf af nordisk stil til dit hjem.
For eventuelle allergier eller ændringer i vores menu, skal du bare sige til. Vi laver også veganske og vegetariske muligheder.
Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan skrive til mig på engelsk eller italiensk.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.