Sommer menu

1 / 3
Sommer menu
Sommer menu
Sommer menu

The menu is prepared by Iuliia O.

6 - 18 persons
6 servings
Member since 2024
New ·
Iuliia O.

Menu

6 servings
1
Snack
Sourdough bread served with parsley and lime butter
2
Snack
Kammusling with cucumber juice with green oil and glass bowl
3
Forret
Fried long fillet with soufflé filling, Japanese-inspired egg cream with dill, green peas and radish crudités and beurre blanc
4
Forret
Pearl barley with white asparagus, mushrooms and browned butter hollandaise
5
Main course
Skinned fried salmon, grilled pak choi, new potatoes, crème fraîche dressing, and lobster sauce
6
Dessert
Creme brulee with strawberries in forestmere syrup, strawberry ice cream, crispy caramelized dough flakes, and strawberry coulis

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Mød din kok

Iuliia O.
Iuliia O.
0
Anmeldelser
New
Bedømmelse
1
components.duration.year_unit på ChefMe
Meet Iuliia O.
Trained chef in 2017 at Ribehøj. Current position as head chef in a gourmet restaurant with 80 seats, A'la carte with a focus on local seasonal produce, as well as lunch catering and breakfast. Versatile experience in baking, pickling, meat, fish, sauces, pizza, sushi, as well as savory and dessert kitchen and chocolate. Menu planning, self-monitoring, ordering of goods.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.