South Indian Traditional Platter

1 / 2
South Indian Traditional Platter
South Indian Traditional Platter

The menu is prepared by Krutika M.

4 - 100 persons
1 serving
Member since 2023
New
Krutika M.

Foreword

A Nourishing South Indian-Naturally Vegan Platter
This comforting and colorful platter is perfect for both lunch and dinner, offering a delicious balance of flavors and textures rooted in South Indian tradition with a modern, plant-based twist.

You'll enjoy Paruppu Vadai—crispy, golden lentil fritters that are lightly spiced and perfect for snacking or dipping.

The green peas rice adds a gentle sweetness and aroma, pairing beautifully with the protein-rich green moong dhal curry, slow-cooked with warming spices.

A highlight of the meal is the creamy Hokkaido pumpkin curry, made with seasonal Danish produce and simmered in a coconut-based sauce.

For a heartier bite, the spicy potato curry brings bold, comforting flavors (with spice levels adjustable to your taste). Everything is tied together with a crispy papadam, adding just the right crunch to this wholesome, satisfying meal.

Menu

1 serving
1
Buffet
Starter:
Paruppu Vadai (Lentil Fritters)

Main course 1
Green peas Rice pilaf served with green moong Dal Curry

Main course 2
Cumin rice served with Hokkaido Curry

Flavour additions
Spicy potato curry (spices levels can be adjusted)

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
The chef has no special requirements for the kitchen

Mød din kok

Krutika M.
Krutika M.
1
components.duration.year_unit på ChefMe
Meet Krutika M.
Krutika – Chef & Founder of Indian Feast

I'm Krutika, a passionate chef blending the rich traditions of Indian cuisine—especially South Indian flavors—with a modern, plant-based twist. Rooted in over seven generations of vegetarian heritage, my journey began at age 7 and led to the creation of Indian Feast, a vegan Indian takeaway and catering service based in Gundsømagle.

Specializing in South Indian cooking with Danish, seasonal ingredients, I work with more than 90% organic produce and proudly hold the Gold Label for Økologisk (organic) certification. My mission is to show that vegan food can be both ethical and indulgent. I also offer engaging cooking courses—including private sessions at home—designed to inspire and connect through food.

Join me in celebrating the vibrant, sustainable joy of Indian cuisine.

Cheers,
Krutika
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.