The good dinner

1 / 3
The good dinner
The good dinner
The good dinner

The menu is prepared by Oliver J.

15 - 100 persons
5 servings
Member since 2025
New
Oliver J.
Ny kok på ChefMe
Spar penge, og vær en af de første til at opleve Oliver J.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.

Foreword

4-course menu and snacks

Menu

5 servings
1
Snack
Fillet of beef served in crispy tart with parmigiano reggiano
Crab mixed with aromatic herbs & dairy from the top shelf
2
Forret
North Sea cod, rich mussel blanquette with cucumber, dill, and blue mussels
- Served with sourdough bread and whipped butter
3
Mains
Tempura leaf with fresh and preserved vegetables along with Asian flavors
4
Main course
Lemon sole in puff pastry net – Chicken sauce with exotic pepper
Green vegetables in aromatic flavors

Addition of potatoes 35.-
5
Dessert
White chocolate mousse with olive oil granite, crispy tuile and lemon

Practical

  • The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
  • We will only charge your card 14 days before the dinner.
  • In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
  • Cutlery
  • Glass
  • Gry
  • Heaters
  • Refrigerator and freezer
  • Pander
  • Oven

Mød din kok

Oliver J.
Oliver J.
1
Weeks på ChefMe
Meet Oliver J.
Aura Dining is created by chefs Oliver and Lucas – both with backgrounds as sous chefs at Svinkløv Badehotel. We bring the full restaurant experience home to you – with proximity, elegance, and food of absolute top quality. Our kitchen is based on the season and the northern Jutland terroir, with organic ingredients from local producers we know. Each dish is carefully selected, beautifully presented, and thoughtfully crafted down to the smallest detail. We prepare meals for everything from intimate dinners to weddings and exclusive corporate events. Regardless of the occasion, the atmosphere is warm, the service professional, and the food unforgettable. We believe that the greatest moments occur when people gather around food with soul. That’s why we create experiences that can be felt – and tasted. With over 20 years of combined experience, we create private dining without compromise. Welcome to Aura Dining.
For at hjælpe med at beskytte din booking skal du altid bruge ChefMe til at sende penge og kommunikere med kokke.

Ofte stillede spørgsmål

Har du andre spørgsmål? Læs mere under Hjælp
Hvad hvis jeg ikke har planlagt eventet endnu?
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.