Spar penge, og vær en af de første til at opleve Oliver J.
Erfaring fra Bib Gourmand-restauranter
Denne kok har arbejdet på nogle af verdens bedste restauranter.
Foreword
6 courses menu and snacks
Menu
7 servings
1
Snack
Bluefin tuna on puffed polenta, pickled mustard seeds and nori seaweed, spring onions
Free-range ox served in crisp tart with parmigiano reggiano
Spider crab mixed with aromatic herbs & dairy from the top shelf
2
Forret
Østers Perle Blanche 2 pcs
Tomato, basil marinade and fermented chili
3
Forret
North Sea cod, rich mussel blanquette with cucumber, dill, and blue mussels
- Served with sourdough bread and whipped butter
4
Mains
Taste from this year's dish 2022 fish and shellfish
Fried langoustine, grilled carrot skewers and langoustine sauce
5
Mains
Prime beef from nature cattle - Pepper sauce
Green vegetables in aromatic flavors
6
Main course
Taste from the dish of the year with pork 2023
Confitured pork belly, crispy leaf with Asian flavors, Sky sauce with oysters
7
Dessert
White chocolate mousse with olive oil granite, candied kumquats, crispy tuile and lemon
Practical
The chef arrives at the agreed address 1 hour before mealtime unless otherwise agreed.
We will only charge your card 14 days before the dinner.
In case of cancellation, your refund will be determined based on our cancellation policy.
Kitchen requirements
Cutlery
Glass
Gry
Heaters
Refrigerator and freezer
Oven
Pander
2.100 kr./cover
Ingen binding
2.100 kr.
cover
Top-rated chefs 4.9 out of 5
100,000+ guests can't be wrong
Free cancellation
Full refund up to 6 days before your event
No commitment
You pay only after dialoguing with the chef and the confirmation of the chef's offer
Mød din kok
Oliver J.
1
Weeks på ChefMe
Meet Oliver J.
Aura Dining is created by chefs Oliver and Lucas – both with backgrounds as sous chefs at Svinkløv Badehotel. We bring the full restaurant experience home to you – with proximity, elegance, and food of absolute top quality. Our kitchen is based on the season and the northern Jutland terroir, with organic ingredients from local producers we know. Each dish is carefully selected, beautifully presented, and thoughtfully crafted down to the smallest detail. We prepare meals for everything from intimate dinners to weddings and exclusive corporate events. Regardless of the occasion, the atmosphere is warm, the service professional, and the food unforgettable. We believe that the greatest moments occur when people gather around food with soul. That’s why we create experiences that can be felt – and tasted. With over 20 years of combined experience, we create private dining without compromise. Welcome to Aura Dining.
Vi anbefaler at sende en anmodning, så du kan sikre dig, at kokken er tilgængelig på den valgte dato.
Efter bekræftelse vil du stadig kunne:
Ændre i menuen og antal serveringer
Ændre i antallet af gæster, allergier og børnemenuer
Skrive til kokken for at tale om menuen og middagen
Hvornår skal jeg senest booke en kok?
Vi anbefaler, at du tidligst muligt reserverer din dato ved at sende en anmodning til kokken, især for weekender og i perioder med højtider eller fejringer.
Skal du bruge en kok med kort varsel, eller er kokken ikke ledig på din valgte dato, så fortvivl ikke! Vores kundeservice sidder klar til at assistere med at finde en kok. Ring til os på 93 40 40 10 eller skriv til os på kontakt@chefme.dk
Hvad sker der, når jeg sender en anmodning til kokken?
Når du sender en anmodning til en kok, opretter du samtidig en profil, så du vil blive adviseret, når kokken har sendt et svar på anmodningen. Du vil få adgang til en beskedtråd, hvor du til hver en tid kan skrive til kokken og aftale nærmere.
Kan jeg ændre på kokkens menu?
Du kan vælge at tage udgangspunkt i en af kokkenes menuer eller få skræddersyet en menu lige til dine smagsløg.
Er du mere til fisk end kød? Eller foretrækker du kage frem for is til dessert? Send en anmodning til kokken og del dine ønsker, så I kan sammensætte en menu, der passer til dig og dit selskab. Kokken har derudover også mulighed for at lave alternative menuer baseret på allergier samt børnemenuer.
Medbringer kokken alt, hvad der skal bruges?
Du vil kunne se længere oppe på siden, hvad kokken har af krav til dit køkken, samt hvad kokken har mulighed for at medbringe. Er du i tvivl, kan du spørge kokken, når du har sendt en anmodning.
Hvad skal jeg selv stå for, når jeg booker en kok?
Kokken står får både indkøb, madlavning, servering og oprydning i køkkenet. Derfor skal du blot stå for at dække bord, drikkevarer (medmindre du har tilkøb vinmenu eller lign.) og nyde tiden med dine gæster om bordet.